2777
2789

خانمه روز سیزده بدر پلوپز برده بود بیرون شهر باهاش ماکارونی درست کنه بعد اونجا یادش اومده برق از کجا بیاره رفته تو سرویس بهداشتی درست کرده و کلی باشوهرش دعوا کردن🤦‍♀️

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

یکی بود میگفت ما رسم نداریم تو کارت عروسی اسم عروس بنویسیم تا اینجا اوکی بود ولی😂 گفت مثلا می‌نویسیم باکره خانوم

یا دوشیزه باکره🤣🤢

ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمه روز سیزده بدر پلوپز برده بود بیرون شهر باهاش ماکارونی درست کنه بعد اونجا یادش اومده برق از کجا ...

😐😐

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
یکی بود میگفت ما رسم نداریم تو کارت عروسی اسن عروس بنویسیم تا اینجا اوکی بود ولی😂 گفت مثلا می‌نویسی ...

اگه یک عروس موقع عروسیش باکرده نباشه تو کارت چی مینویسن؟🤣🤣

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

خنده دار نبود بیشتر حرص درآر بود 

یکی اومد گفت جاریم یه غذایی یادم داده برای مهمونام پختم انگشتاشونو خوردن ،از ما پرسید، زنگ بزنم دوباره تشکر کنم

هر چقد گفتیمش اسم غذا رو نگفت 

میگفت شناسایی میشم حالا تاپیک قبلیش عکس خودشو و شوهرش بودا

تابحال این تاپیک سم به پستم خورده

اگ بدون شوهر باکره نباشه مینویسن بی حیا خانوم

اگ ازدواج ناموفق می‌نويسن بی کره خانوم حتما😂

ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اگ بدون شوهر باکره نباشه مینویسن بی حیا خانوم اگ ازدواج ناموفق می‌نويسن بی کره خانوم حتما😂

🤣🤣🤣🤣واقعا بعضیا عقلشونو از کجا میارن

دوشیزه باکره قدیم و بانو بی کره جدید 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦