یکی از شرایط واردکردن هرخودرو خودرو تحویل دادن یه خودروی اسقاط شده هست
میدونی چه مدلهایی توطرح اسقاط قرار میگیرن،؟
💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌) یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
طرف پولدار باشه خودش میره میخره نمیاد سیصد میلیون به پراید مدل پایین بده بعدم توش بمونه
خب با اسقاط کردن ماشین ایرانی،دیگه لازم نیس گمرکی ماشین خارجی بده که اینجوری خیلی سود داره
زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"
هر کد ملی میتونه یه ماشین وارکرده که تهایت دوساله باسه وارد کنه ولی به ازاش باید یه ماشین ایر ...
گفتن ۱۵سال کارکرد میشه مدل ۸۷به پایین
💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌) یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
هیچ فرقی نداره لطفا باور نکنید الان خود دیوا داره اون آگهی هارو بر میداره
یعنی چی فرقی نداره 😁
طرحی که خود دولت اعلام کرده
حالا شاید به خاطر قیمتای نجومی که گذاستن یه فکر دیگه ای بکنن اما چند وقته حرفش هست
داداشمم تو شرکته میگفت یه ابلاغیه جدید اومده در همین رابطه که اینجا نمیتونم بگم
زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"
واقعا دستشون دردنکنه. الان تو این مملکت ماشین زیر 300نیست به لطف آقایون
حالا تکلیف اونی که میخواست یه پراید قراضه زیر پاش باشه چیه
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
واقعا دستشون دردنکنه. الان تو این مملکت ماشین زیر 300نیست به لطف آقایون حالا تکلیف اونی که می ...
مدلای بالاتر از ۸۶ قیمتشون مثه قبله
اینایی که اینجوری رفته روس به خاطر طرحه