2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 بیا برا منم معرفی کن کارتشو بگیرم🤣

حوصله اش نیست بابا 

همون دوسال پیش همه اطرافیانو اضافه کردم 😂😂

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 
😂 بیا برا منم معرفی کن کارتشو بگیرم🤣

من برنامه رو دانلود کرم تا مرحله احراز هویت پیش رفتم اما تنبلیم میشه کاملش کنم هر وقت کامل کردم کد معرف تو رو میزنم

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

حوصله اش نیست بابا  همون دوسال پیش همه اطرافیانو اضافه کردم 😂😂

دختردایی بابام سه سال پیش تقریبا خاست فامیلو وارد کنه نتونست

عمم تا ثبت نامش رفت اونموقع ولی برا فیلمه همش رد میشد

ی هفته پیش گفتم بهش بیار برات بنصبم داشت فحشم میداد🤣

دختردایی بابام سه سال پیش تقریبا خاست فامیلو وارد کنه نتونست عمم تا ثبت نامش رفت اونموقع ولی برا فی ...

😂😂😂😂 منم برا کل خونواده نصب کردم جز داداشم، آخه کارت ملی هوشمندش نیومده بود 

چندوقت پیش میخواست مامان بابامو عضو کنه گفتم کجای کاری 😄 دلم براش سوخت غافلگیر شد😂

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم...