2777
2789
ببین تنها بیمارستان تخصصى ریه تهران بیمارستان مسیح دانشوریه که خیلى خوبه من این چند وقت همش اونجا بودم سوال داشتى بپرس
آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان مسیح دانشوری مخصوص ریه ست، ولی شما کوچولوتونو باید ببرید "بیمارستان های تخصصی کودکان" ، چند تا بیمارستان کودکان تو تهران هست، مثل بیمارستان کودکان مفید، بهرامی، شهید فهمیده و ... سرچ کن ببین کدوم بهت نزدیک تره اونجا ببر.

خدا جونم! مواظب هديه اي كه بهمون بخشيدي، باش🙏🏻  خودت دي ماه بفرستش تو بغل من و باباييش🙏🏻

بیمارستان مسیح دانشورى قسمت مخصوص اطفال هم داره!بله اونجا ویزیت هم انجام میشه میرید پذیرش بعد سن و که میپرسن خودشون واسه قسمت اطفال پذیرش میکنن دکتراشونم فوق تخصص ریه هستن ینى اطفال خوندن بعد فوق ریه و تنفس خوندن
آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
اگرم خواستید ببرید مفید اونجا تخصصى کودکانه که تو خیابون شریعتیه پایین تر از میرداماد اونجام خیلى خوبه من ولى اطلاعى ندارم کى دکتر ریه دارن!
مسیح دانشورى درآباده من دقیق ادرس ندارم چون هر دفعه با پدرم رفتم.من ذات الریه گرفتم یا همون عفونت ریه بعد خیلى اونجا رفتم و خیلى راضیم از کارشون