2777
2789
عنوان

کاربر مریمها

501 بازدید | 6 پست

@مریمها  

سلام عزیزم خوبی؟

تصمیمی واسه ازدواجت نگرفتی؟

الان شوهرتو دوس داری یا هنوز توی فکر جدایی هستی

میشه ازخودت خبربدی ؟دوس دارم بدونم چکارکردی 

ممنونم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
سلام فعلا عقدم هنوز. حس بدی که نسبت بهش داشتم هنوز هست 

نمیخوای هیچکاری کنی؟

من خیلی وقتا توی فکرتم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوای هیچکاری کنی؟ من خیلی وقتا توی فکرتم

کاری نمیتونم بکنم بخاطر پدر و مادرم دارم تحمل میکنم

از روزی که عقد کردم یه. لحظه نبوده که پشیمون نشم

خواهرام خیلی تو زندگی من دخالت کردن نمیبخشمشون

کاری نمیتونم بکنم بخاطر پدر و مادرم دارم تحمل میکنم از روزی که عقد کردم یه. لحظه نبوده که پشیمون نش ...

نباید خودتو اذیت کنی نمیشه که بخاطر مادرو پدرت تااخر عمر تحمل کنی منم چندسال پیش یه اشتباه کردم از سر اینکه زندگیمو نجات بدم با کسی ک یه لحظه تحملشو نداشتم نامزد کردم ولی از ناراحتی مریض شدم هزار تا تیک عصبی و رفلاکس معده گرفتم هرکاری کردم نمیتونستم تحملش کنم ک کنارم باشه ۳ماه صبرکردم شاید ازش خوشم بیاد ب خودم ۲۴ساعت تلقین میکردم ک ببین چ بفکرته هدبه خرید فلان کارو کرد ولی باز نگاش مبکردم حالم بدمیشد خیلیم دشمن شاد شدم ولی بهمش زدم البته عقد نبودیم فقط نامزد بودیم اولش خیلی دلمو خون کردن اسمشو میوردن جلوم ولی بعد ی مدت پذیرفتن و دیگ فراموش کردن من هروقت تاپیکاتو میخوندم یاد اون موقعه میفتادم ک هیچجوره نمیتونستم اونو تحمل کنم واسه همین خیلی حالتو میفهمم

نباید خودتو اذیت کنی نمیشه که بخاطر مادرو پدرت تااخر عمر تحمل کنی منم چندسال پیش یه اشتباه کردم از س ...

اصلا نمیتونی تصور کنی پدر و مادر من دیدشون نسبت به طلاق چیه

من طلاق بگیرم دیگه خونه بابام جایی ندارم 

من هنوز دلم نمیخاد باهاش برم بیرون

امروز اومد دنبالم بریم بیرون باور میکنی مثل ۴۰ سال پیش لباس میپوشه

یه بلوز از رنگ رفته قرمز رنگ  با شلوار لی 

شلوار لیش زیر پاش

صدبار بهش گفتم دوست ندارم شلوار لی 

چون واقعا بهش نمیاد به بعضی ها میاد

اصلا نمیتونی تصور کنی پدر و مادر من دیدشون نسبت به طلاق چیه من طلاق بگیرم دیگه خونه بابام جایی ندار ...

عزیزم اشکال نداره جایی نداشته باشی تو یه دختر مستقلی ماشالله شاغلم ک هستی مادر و پدرت بعدا محبور میشششن ک بپذیرن

تو اصلا خودتو زجر نده که تحمل کنی منم مثل تو حتی از بوی ادکلانی که میزد و باتنش قاطی میشد حالم بهم میخورد یا پیرهنای هاوایی ک میپوشید یا کتای رگ جیغ سبز با شکم گنده که فکر میکرد الان خیلی مد روز شده 

خودتو نجات بده تا دیر نشده پس فردا چجور بخوای دستشو بگیری کنارش بشینی و پدر بچه هات باشه بخدا که مجردی صد شرف داره من وقتی حلقه و اینارو ب پسره پس دادم انگار اززندان ازاد شده بودم انقدر خوشحال شدم و البته اون پولدار بودا و من خیلی بدبخت بودم و هستم بااین وجود خیلی خوشحال شدم دبگه تو که خودت شاغلی