2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای گلوم چیکار کنم؟

اسم گونجک وشنیدی ؟اگه میدونی ش از عطاری بگیر واندازه ی یه کاسه ماست خوری کوچیک روغن حیوانی .روغن حیوانی رو تو یه کاسه بریز روشعله بذار گونجک وتوکاسه بنداز تا بجوشه بذار خوب چند جوش بخوره بعد از سرشعله بردار  ،یک ظرف دیگه  بردار داخل ش اب بریز بعد ترکیب روغن وگونجک داخل ظرف اب بریز  بزار تو فریزر بعد  یک ساعت نگاش کن روغن میبنده اب جدامیشه این اب مث خشک کن ه خواستی بخور نخواستی بریز ولی روغن و بردار تویه شیشه مربایی چیزی بذار ،هروقت گلودرد شدی ازش استفاده کن .نحوه ی استفادش اینجوریه اول با اب نمک گلو تو قرقره کن بعد از این روغن تو دهن ت کن که قشنگ برع تو گلوت وبعدببخشید سرتو  بالابگیر از سوراخ های بینی چند قطره تو هر کدوم بریز وقتی که برن قشنگ تو گلو ودهن طعم ش حس میشع وخیلی میسوزه یعنی اینکار و توبیست وچهارساعت چندمرتبه انجام بده دو روزه خوب میشی ،اینکار عفونت و از دوطرف خفه میکنه وازبین میبره من سینوزیت دارم والتهاب لوزه و چندسال پیش هم  تو گوشام اب رفته بود یعنی جوری بودم که کافی بود یه هوایی به گوشم برسه یا یه کم سردم بشه به شدت گلو درد میشدم جوری که راه گلوم بسته میشد وهمیشه این مشکل ازارم میداد ،یکی بهم گفت منم درست کردم وواقعا نتیجه شو دیدم الان نسبت به  قبل گوشا وگلوم بهتر شدن بچه هام که گلو درو میشه همینکار ومیکنم دو روزه خوب میشن