2777
2789
عنوان

خواهراش بکنن خوبه من بکنم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 80 پست
بنده خدا عمت  چيكارش داريد    مامانت حسودي ميكنه

حرف عمم نیس عزیزم ناراحته بابام رنگ عوض میکنه

البته نی دونم حساسیت اش بی جاست یه جا عمم حرف بارش کرد سر اون می خواد اذیت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه حرف نمی زنه بابام از ژل متنفر بود الان مامانم میگه رنگ عوض کرده سر این ناراحته

چه رنگ عوض کردنی

خب پدر شما که نمیتونه و نباید به خواهرش بگه ژل نزن یا اینکار نکن!

از طرفی نمیتونه هم بگه خواهرم زشت شده!

مادر شما گیربیخود داده پدرتون هم اینجور گفته

من بینیم تو ورزش کاراته شکست مجبور ب عمل شدم ولی همیشه به دخترم میگم تو زیبایی

واقعا هم زیباس

یه روز شوهرم ب شوخی گفت دخترمم باید عمل کنه بهش گفتم نگو این حرفا رو دختر من مثل فرشته هاس

باید بچه ها رو طوری بار بیاریم ک اعتماد بنفس داشته باشن 

🤣🤣خب خداییش خیلی بابات حرص درآره دیگه تاقبل اینکه خواهرخودش اینکارو کنه میگفته بده.بعد که خواهرش ا ...

اره بابا 

کلا خداروشکر خانواده بابام وقتی کاری می کنن دیگه بابام بد نمی دونه مجوزش انگار صادر میشه

چ بکن بگنی شد😂😂

این ذهن منحرف ما دیگه بدرد نمیخوره حاجی🤣

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

به بابات بگو به مامانت بگه برو هرکار دوس داری بکن:/

مامانت چرا اینجوریه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
اره بابا  کلا خداروشکر خانواده بابام وقتی کاری می کنن دیگه بابام بد نمی دونه مجوزش انگار صادر ...

به بابات بگو این اخلاقشو درست کنه تا توسط مامانت ترور نشده🤣