2777
2789
عنوان

خواهراش بکنن خوبه من بکنم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 80 پست
😁 مامانت حسودیش شده و‌ حس میکنم میترسه بره ژل بزنه میخواد تورو بفرسته جلو

مامانم مخالف ژل بود و بابام هم 

به لج بابام اینجوری گفت که بابام بگه نه اونم بگه پس چرا برا ما بده برا اون خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونا اگه بدرفتاری کنن یا حرکتی بزنن نمی ره جواب اونا رو بده میاد با بابام دعوا می کنه 

طفلی بابات 

مامانت فقط زورش به بابات میرسه بگو مادر من تو اگه دو‌بار جواب خواهر شوهراتو میدادی اینقدر دلت پر نبود سر بابا تلافی کین

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سلام بیکارید حرف مردم روتوخونه تون میزنید اونا هم دارند خوش وخرم زندگی میکنند عجب شماهم لازم نی ...

عزمزمه حرف نمی زنه بابام از ژل متنفر بود الان مامانم میگه رنگ عوض کرده سر این ناراحته

طفلی بابات  مامانت فقط زورش به بابات میرسه بگو مادر من تو اگه دو‌بار جواب خواهر شوهراتو میدادی ...

بخدا همینه خودش تو روشون واینمیسه فقط سکوت میکنه 

غرهاش سر بابام می زنه بابامم میگه خودت جوابشون بده ولی دیگه سر من غر نزن ولی گوش نمی کنه شب تا صبح میگه 

بنده خدا عمت 

چيكارش داريد

مامانت حسودي ميكنه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
طفلک پدرتون چیکار کنه؟ نمی‌تونه به عمتون چیزی بگه که. چون مادرتون پشت سر عمه بد گفته، ازش حمایت کرده ...

چیزی نمی گه گاهی میگه من خودمم می دونم ولی تقصیر من چیه برو به خودشون بگو 

یکی حق داد🤣

🤣🤣خب خداییش خیلی بابات حرص درآره دیگه تاقبل اینکه خواهرخودش اینکارو کنه میگفته بده.بعد که خواهرش انجام داده دیگه اوکی داده🤣من بودم پوستشو میکندم باهاش فرش میبافتم مینداختم زیر پام🤣