2789
عنوان

رفیق💔

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 58 پست
میدونی بدیش چیه؟ اینکه راهمون دوره شهرامون یکی نیس فقط امیددارم دوباره ببینمش چون از اقوام دوریم ب ...

ایشالا میبینیش

مجازی باهاش حرف بزن همینایی که تو پست اولت اینجا گفتی به اونم بگو خب

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایشالا میبینیش مجازی باهاش حرف بزن همینایی که تو پست اولت اینجا گفتی به اونم بگو

✨🙂

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ایشالا میبینیش مجازی باهاش حرف بزن همینایی که تو پست اولت اینجا گفتی به اونم بگو خب

به دوستم دیشب پیام دادم خیلی خوشحال شد گفت منتظرت بودم کلی باهم گریه کردیم گف برامن هیچی تموم نشده بود فقط یکم زمان دادم به هردومون

پیامی ک اولین پست اینجا گذاشتمم براش فرستادم🥺

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

به دوستم دیشب پیام دادم خیلی خوشحال شد گفت منتظرت بودم کلی باهم گریه کردیم گف برامن هیچی تموم نشده ب ...

بهت گفتم کافیه بهش پیام بدی 

برات خیلی خوشحالم

حواست به خودت و دوستت باشه

دوستی  واقعی هیچ وقت تموم نمیشه

بهت تبریک میگم 

کلی سر ذوق اومدم انگار که من با رفیقم آشتی کردم❤️❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺🥺🥺

پست اولت منو تحت تأثیر گذاشت چه برسه به دوستت

اینکه حتی بیشتر از همسرت میخواستیش برام جالب بود و زندگیت بدون اون سخت شده فهمیدم این دوستی عمیق تر از این حرفاست و درست میشه

بازم بهت تبریک میگم

همیشه گفتم بازم میگم:

رفیق خوب دلیل خوشبختیه

مراقب خوشبختیتون و دلیل خوشبختیتون باشین

بهت گفتم کافیه بهش پیام بدی  برات خیلی خوشحالم حواست به خودت و دوستت باشه دوستی  واقعی ...

مرسی عزیزدلممممم

ممنونم ازاین پیام انرژی بخشت

منم با حرفای شما سرذوق اومدم

قربونت برم بهترین ها نصیبت شه

تایپیکت سبب خیر شد 

مچکرم🥺⁦❤️⁩

مرسی عزیزدلممممم ممنونم ازاین پیام انرژی بخشت منم با حرفای شما سرذوق اومدم قربونت برم بهترین ها ن ...

خواهش میکنم ❤️

عزیز دلی❤️

پس دم خودمو تاپیکم گرم ها؟😂😂😂😎

برات آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی کنار دوستت💕

یه زندگی پر هیجان هم برات از خدا می‌خوام🥺🌱😎

خواهش میکنم ❤️ عزیز دلی❤️ پس دم خودمو تاپیکم گرم ها؟😂😂😂😎 برات آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم زن ...

اره عزیزم دمت گرم 

امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه

خدارفیق شماروهم بیامرزه