2777
2789
عنوان

خانما همسرم

257 بازدید | 18 پست

خیلی زود عصبانی میشه و از کوره در می‌ره برای کوچکترین چیزا هم غصه میخوره و همش داد میزنه میگه دست خودم نیست و همش استرس دارم چیکار کنم میترسم آخرش ام اس بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ربطی به ام اس داره؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هرموقع عصبانی میشه بلند داد میزنه یا حرف میزنه تو باصدای آروم باهاش حرف بزن 

هرموقع عصبانیه بگو آروم باش چرا خودتو اذیت میکنی بعد بفیه حرفات هی تکرار کن کم کم روش تاثیر میزاره

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
از اول همینجوری بوده یا تازگیا اینطوری شده

از اول همینطوری بوده خیلی تو زندگی مشکل داشته مخصوصا پدر و مادرش که همش با هم دعواهای وحشتناکی داشتن و مجبور بوده به نفع پدرش حرف بزنه 

اگ براش مهمی

بهش نشون بده ک این رفتار چقدرررر ناراحتت میکنه

وقتی عصبانی شد تو مقابلش عصبانی نشو اروم باش ارومش کن ولی بعدا بهش بگو چقد عصبی شدی و بخاطر اون خودتو کنترل کردی و توهم سقف تحملت تا یجاییه بگو وقتی تو سعی میکنی واکنش نشون ندی از اونورم انتظار داری اونم واسه بهترشدن تلاش کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
اگ براش مهمی بهش نشون بده ک این رفتار چقدرررر ناراحتت میکنه وقتی عصبانی شد تو مقابلش عصبانی نشو ار ...

حالا خونه ی ما بهتره من همش با خنده جواب میدم ولی می‌ره خونه ی مادرش خیلی داد و فریاد میزنه بعدم پیشمون میشه . هر روز هم اونجاست

نترس ام اس نمیگیره چون عصبانیتو بروز میده و تو خودش نمیریزه 

خیلی بد عصبانی میشه برای همه ی چیز و همه کس غصه میخوره زندگی رو خیلی سخت میگیره جوری فریاد میزنه که رگ گردنش هم میزنه بیرون . تازگیا هم ریزش مو گرفته من فکر میکنم به خاطر همین قضیه ست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792