2777
2789
عنوان

لوپوس مفصلی

150 بازدید | 5 پست

سلام دوستان،وقتتون بخیر،من تازه عضو نی نی سایت شدم،من لوپوس و رماتیسم دارم و به خاطر لوپوسم نوزاد۷۵روزم بخاطر اریتمی قلبی فوت شده،کسی هست مثل من باشه؟

یکی آشناهای پدرم این بیماری داره  اما از روند درمانش خبر ندارم  یه مدت خیلی شدید در گیر ...

.

ممنونم عزیزم بابت پاسخگوییتون،میخواستم بدونم کسی بوده که باتوجه به بیماری لوپوس تونسته باشه بارداری موفقی داشته باشه و بچش سالم دنیا بیاد؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

. ممنونم عزیزم بابت پاسخگوییتون،میخواستم بدونم کسی بوده که باتوجه به بیماری لوپوس تونسته باشه باردا ...

بچمو بخاطر بیماریم ازدست دادم و عذاب وجدان دارم،وتا بیماری لوپوسم خاموش نشه نمیتونم باردار بشم،فکر اینکه بخاطر مریضیم اجازه بارداری ندارم دیوونم میکنه،اینکه نتونم مادر بشم😔😔😔

بچمو بخاطر بیماریم ازدست دادم و عذاب وجدان دارم،وتا بیماری لوپوسم خاموش نشه نمیتونم باردار بشم،فکر ا ...

استرس  واستون سمه   

تحت درمان باشین انشالله که خوب میشین

الهی گاهی نگاهی