2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یسری دوران ادم دوست داره سکوت باشه و با هر صدایی عصبی میشه و دوست داره جر بده اطرافیانو ک پریودم ...

فک کن توی هال با تفنگ اب پاش داشتن  بازی میکردن و دشمنم من بودم منه بیچارع دراز کشیده بودم  منا با تفنگ ابپاش خیس کردن یه داد بزرگ زدم  سرشون  بعد پاشدن رفتن اتاق حالام حال ندارم پاشم هی میگم بیایین بیرون برین خرید انگار نه انگار 

واقعا؟ میشه لطف کنی بیشتر توضیح بدید؟ کجای سرش دقیقا؟

من بچه هام که دندون دراوردن این کارا کردم خداراشکر سبک رد شد برام. کل سرش روغن مالی کن و ماساژ بده تا گرم بشه یا روغنا گرم کن روی بخار کتری و بعد بزن به سرش عالی عالیه  یه روغنم برای لثه استفاده میکردم اما الان اسمش یادم نمیاد بعد یادم اومد میگم  فک کنم سیاهدانه نمیدونم دقیق اینا 

تاپیک اخرم توروخدا

دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت اول بخاطر اینکه لایقش هستی و بعد بخاطر اینکه لبخند تو قشنگترین چیزیه که تو این دنیا دیدم اومدنت قشنگترین اتفاق زندگی من بوده و خواهد بود از وقتی اومدی تو زندگیم عشقو معنی کردی برام؛ خوشحالم که کنارمی و مال‌منی از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم♡ اگه فکری کردی با بوسیدن گردنم و بغل کردنم میتونی خرم کنی خیلی هم درست فکر کردی:🤍🌱عمیق‌تر از همیشه دوست دارم💕🔮#کاربر فعالی نیستم توی هیچ تاپیکی غیر از تاپیک خودم پست نمیزارم.

تازه از خواب بیدارشدم.پاشم ب دستموصورتم اب بزنم بعد وایتکس وصابون اینا بگیرم وو برم کتونی سفیدمو ک ناااابوددددد شد رو بشورم

دعا‌کن دربره😭😭😭

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐