2777
2789
عنوان

چه مارک پستونکی خوبه؟

518 بازدید | 31 پست

من دیدم بعضی بچه هایی ک پستونک میخورن فکشون و دندوناشون یه حالتی شده

نگین نه ک خودم تو دختر خالم و دختر داییم به چشم دیدم دکتر هم تاییدش کرده بخاطر پستونکه

حالا ب نظرم بستگی ب مارک هم داره

چه پستونکی ب بچه هاتون دادین و راضی بودین؟

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
اونت

از داروخونه میتونم بگیرم؟

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم پستونک رو نباید محکم در آورد از دهن بچه باید آروم بیرون بیاریم  من بی بی لند گرفتم&nb ...

اره کلا شیشه شیر رو هم نباید بکشی یهو از دهنش

پستونک حتی بهترین مارکشم ضرر داره 

من راستش خودمم مخالفم با پستوونک

ولی الان دخترم کوچیکه ۲۵ روزشه هی دلش میک زدن میخواد یا کولیک داره پستونک خیلی ارومش میکنه

من یه چیز معمولی گرفتم گفتم‌حداقل وقتی میخوره ی مارک خوب بگیرم

خوواهرزادم پستونک نمیخوره فقط انگشت شصتشومیک میزنه مثل پستونک ودندونای جلوش به سمت جلوکج شده الان ۳سالشه قبل از۱سالگی انگشت خوردنوشروع کردالان هرکاری مامامنش میکنه نمیتونه جلوخوردنشوبگیره.

نه چون مارک خارجی‌ فکر کنم سیسمونی فروشا داشته باشن

حالا باز میپرسم

خوواهرزادم پستونک نمیخوره فقط انگشت شصتشومیک میزنه مثل پستونک ودندونای جلوش به سمت جلوکج شده الان ۳س ...

وای همین دیگه

این میک زدن نمیدونم چرا دندونارو کج میکنه

اگر تا قبل دندون دراوردن ترکش بدی ضرری نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من راستش خودمم مخالفم با پستوونک ولی الان دخترم کوچیکه ۲۵ روزشه هی دلش میک زدن میخواد یا کولیک داره ...

اگه میدی حداقل قبل ۶ماهگی ترکش بده برا دندوناش خیلی بده و اینکه قدرت تمرکز رو از بچه میگیره

هر چی میخری فقط پلاستیکی نباشه جنسش 

خود سر پستونک رو میگم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1