2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست خانواده دیوونم ؟؟

205 بازدید | 15 پست

دیگه حالم خرابه هر چه تلاش میکنم فایده نداره بیشتر نابود میشم نمیدونم واقعا دلیل زنده موندنم تا الان چی بوده به خدا که این همه بدبختی حق من نیس 😭

اخه میدونید دیگه خجالتم میاد تو این خانواده موندن خیلی سخته جلو خواستگارت کتک بخوری و تا صبح هق هق کنی .

خیلی سخته بابات تو روی مامانت و داداشت بره " این میخواد بره بده نه تو "

خیلی سخته بابات از خونه بیرونت کنه بگه نمیخوام قیافش ببینم دیگه چه امیدی به زنده موندنم داشته باشم .😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم ..با منم مامانم دقیقا همین رفتارو کرد با این تفاوت که پدرم فوت شدن.

جلو خاستگار منو زد.جلو خالم بی خود و بی دلیل گفت این‌میخواد بره لا پسرا بلاسه.بهم گفت تو باکره نیستی(ببین بی دلیلا درصورتیکه من ازن دختر اوسکولا بودم) و هزاران چیز دیگه.....

خدایا شکرت که اینقدر مهربونی

من ک دیوونه شدم از سردرد دارم میمیرم ازبس ازصبح گریه کردم

همیشه عمرم باید رعایت حال همه روبکنم اما هیچ کس رعایت منونمیکنه نمیگن این بدبخت حامله اس 

خودش ب اندازه کافی مشکل داره دیگه ما ناراحتش نکنیم 

فقط ازم توقع دارن ک من رعایت همه رو بکنم

درکت میکنم ..با منم مامانم دقیقا همین رفتارو کرد با این تفاوت که پدرم فوت شدن. جلو خاستگار منو زد.ج ...

به خدا نمیدونم چیکار کنم فقط دوس دارم خودم بکشم که اینقد ساده هم 😔

عفت کلام داشته باش!!!عنوان و خوندم نظردادم . نوشته پایین  ودیدم متوجه شدم

عزیزم شما چشاتو باز کن اول کامل بخون متن تاپیکو بعد نظر بده فکرتکرده نظر نده اعصاب بقیه رو خورد نکنی 

من ک دیوونه شدم از سردرد دارم میمیرم ازبس ازصبح گریه کردم همیشه عمرم باید رعایت حال همه روبکنم اما ...

نمیدونم خدا که همه احکامی داره نگفته جایی باید با اینجور خانواده ها چه برخوردی کرد ؟؟؟ 

والله میگن اه مادر ادم رو میگیره این مامانم که همش داره منو نفرین میکنه نمیدونم چیکار کنم 

نمیدونم خدا که همه احکامی داره نگفته جایی باید با اینجور خانواده ها چه برخوردی کرد ؟؟؟  والله ...

بزرگتری خاله ای عموی عمه ی یایکی که مادروپدرت برا حرف شون ارزش قائل باشن به حرف ش گوش بدن رو واسطه کن شاید کوتاه اومدن ،خودتم دست به دعا شو تا کوتاه بیان مخصوصا وقت سحر