2777
2789
عنوان

دوست

47 بازدید | 8 پست

بچه ها نظراتتون واقعا مهمه

من یک دوست به نام زهرا*نام مستعار* دارم که ۸ ساله باهم دوستیم و هم محله ایمون(فاطی) هم همسنمونه روابط من با زهرا فوق العاده بود مثلا سالی ۲ بار مثلا قهر بعد اشتی بعد فاطی که اومد مدرسمون من باهاش رفیق شدم و زهرا و فاطی را باهم اشنا کردم و شدیم یه اکیپ ۳ نفره از اون روز بع بعد همه چی بین منو زهرا عوص شد سردتر شدیم ، بیشتر به اون تمایل داشتیم یعنی فاطی مطمینم فاطی دو به هم زنی میکنه و رابطه منو دختر خالمم فاطی به هم زد

و اینکه اونروز تو باشگاه زهرا با من سرد بود و مدام با فاطمه بود و از اون روز به بعد منو زهارا اصن باهم حرف نزدیم  حالا بنظر شما من به زهرا بگم بیا ببینمت و بهش بگم جریان فاطیو و بهش بگم که باید باهاش کات کنیم وگرنه دیگه همهچی بینمون تموم میشه نگید رفیق چیه و چطوره چونکه من واقعا به زهرا نیاز دارم ممنونم💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه بزرگی انجام دادی

هیچوقت هیچوقت دوستاتون رو با هم آشنا نکنید 

مگر اینه می بینید جنبش رو دارن یا کلا زیادید قراره گروه شید

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

و اینکه اونروز تو باشگاه زهرا با من سرد بود و مدام با فاطمه بود و از اون روز به بعد منو زهارا اصن با ...

اسی سنت خیلی کمه فکر کنم

بعدا اینکه چنین صبحتی کنه اگر قبول نکنه زهرا خانم شما جفتشون رو از دست میدید چون فاطمه میفهمه شما میخواستیا چیکار کنید صد درصد زهرا بهش میگه هم زهرا دیگه باهاتون دوست نیست

بنظر من کلا میخوای زیاد روشون حساب باز نکن و سعی کن دوست جدید پیدا کنی 

اگه مطمئنی زهرا بین تو و فاطمه تو رو انتخاب میکنه بگو و گرنه الکی دلخوری و کینه به وجود میاری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌