2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوش ب سعادتت❤


ان شاالله زیارتت قبول وحاجتت روا بشه


لطفا منم دعا کن ب امام حسین بگو لیلا وخانوادشم خیلی دوس دارن بیان پابوست🌱💚

من براش احسن الخالقین بودم،ولی اون اکثرالخالقین دوس داشت🤧

سلام زائر کربلا 😍  ان شالله سالم و سلامت برید و برگردید و زیارتتون قبول و حاجتتون روا باشه ان شالله. اگر زحمتی براتون نیست و راضی هستید خواستم بگم تونستید تو کربلا منم یاد کنید و سلاممو به ارباب برسونید یا اگر امکانش هست فقط چند قدم (حتی یک قدم)به نیابت از طرف من برردادید.اگرم سختتونه یا فرامشتون میشه فدای سرتون . اجرتون با امام حسین .امام زمان دعاگوتون.علمدار بی دست دستگیرتون. نعمت های مادی معنوی خدا تمام کمال مداوم روزیتون بازم حلال بفرمایید مزاحم شدم.زهرا هستم.


****

خدا شما را از خطاکاری حفظ کند و از گناهان روگردان سازد، و سلامتی همیشگی به شما ارزانی دارد، و شما را در راه طاعتش استوار و راستین گرداند، و به سوی اطاعت از دستورات اسلام هدایت فرماید، و مورد رحمت خویش قرار دهد، و دعایتان را بشنود (و اجابت فرماید)، و اعمالتان را پاکیزه سازد، و احوالتان را نیکو گرداند.

(باز) از او می‌خواهم که سلامتی (دین و دنیای) شما را جاوید بدارد، و سعادتمندی شما را به کمال برساند، و نعمت‌های خویش را بر شما پی در پی نثار کند، و حالات شما را (در زندگانی) مایه شادمانی قرار دهد.


شیعیان من هرگاه که آب گوارا نوشیدیدمرایادکنید اگرازشهیدیاغریبی یادشدبرمن ندبه کنید ای کاش درروزعاشوراهمگی بودیدتاببینید چگونه برای طفل خودآب طلب کردم امارحم نکردند
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
2108