2777
2789

یعنی بدردنخورتربن وسیله ی خونه 😁

من دارم بوش هم هست 

اصلا استفاده نمیکنم بمرور ظرفارو خراب میکنن شدیداً هم معتقدم هیچ چی بهتر از شستن خوده آدم نیست 

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم 

ماشین ظرفشویی بوش مدل sms8zdi48q فروشگاه نظری ضمانت اصالت کالا داره هم حضوری و هم انلاین می تونی خریدت رو انجام بدی.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
سلام عزیز دلم  ماشین ظرفشویی بوش مدل sms8zdi48q فروشگاه نظری ضمانت اصالت کالا داره هم حضوری ...

سلام عزیزم، ممنون بابت راهنمائی تون، خدا خیرتون بده،

فقط این مدل رو که توصیه کردید ساخت آلمانه؟

سلام عزیزم، ممنون بابت راهنمائی تون، خدا خیرتون بده، فقط این مدل رو که توصیه کردید ساخت آلمانه؟

بله عزیزم ساخت آلمان هست، می تونی حضوری بیای فروشگاه و از نزدیک کیفیت کار رو ببینی و همونجا هم خریدت رو انجام بدی. فروشگاه نظری بیشتر از 30 ساله که کارش فروش لوازم خونگیه.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
بله عزیزم ساخت آلمان هست، می تونی حضوری بیای فروشگاه و از نزدیک کیفیت کار رو ببینی و همونجا هم خریدت ...

دست شما درد نکنه، زحمت کشیدید، حضوری که امکانش نیست برام چون ساکن شیرازم، انشاالله بتونم مجازی سفارش میدم.

دست شما درد نکنه، زحمت کشیدید، حضوری که امکانش نیست برام چون ساکن شیرازم، انشاالله بتونم مجازی سفارش ...

از همه جا میان برای خرید، اقای نظری رو می تونی صبح سه شنبه تو برنامه سلام صبح بخیر ببینی کلی نکات اموزشی میگه، پیج اینستاگرام رو هم می تونی سر بزنی بهش کافیه سرچ کنی nazari_shopcenter