2777
2789
عنوان

پس اندازمخفی

126 بازدید | 15 پست

یک میلیونپس انداز مخفی دارم وضع مالیمون خیلی خرابه توخونه هیچی ندارم بنطرتون باپس اندازم برم یکم وسایل بخرم یا بهش دست نزنم میدونم زیاد نیست ولی تنهاپولیه که دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همیشه یه مقدار دارم و وقت دست تنگی میارم وسط وباره پول امد میزارم کنار 

شوهرم هم عادت کرده نمی پرسه داری یا نه ولی موقع خرید میگم من یه تومن دارم بریم خرید

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

من همیشه به مقدار پس انداز دارم

ولی شرایط طوریه که یه روزی یه جایی مجبور میشم خرجش کنم

مثلاً دو سه ماه بود گوشت نداشتیم،قسطمونم زیاده نمی‌تونستیم بخریم

خب اون پولو بدم واسه بچه م گوشت بخرم تا کمبود ویتامین نگیره بهتره،تا اینکه جمع کنم طلا بخرم یا قایمش کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بله ۲تا وضعمون اینقدر هم خراب نبود تازگی ها دچار زیان متلی شدیم خیلی خیلی خراب شده

عزیزم  مگه شوهرت کار نمیکنه ؟

حقوق شوهرت چقده؟

خیلی سخته با بچه تو خونه چیزی نباشه چون بچه های الانی   هر غذایی رو نمیخورن و باید خوب بپزی

عیب نداره گلم ان شالله که خدا می رسونه و درست میشه زندگیت

به نظر من  ۵۰۰ تومن از پولتو بریز تو یه کارت و اصلا خرجش نکن و ۵۰۰ تومنشو دوسه تا سینه ی مرغ بخر و یکم چرخ کرده ویکم  برنج و اگ رسید میوه 

بچه هات گناه دارن به شوهرتم بگو ذره ذره پس انداز کردم واسه روزای نداری

قطعا قدرتم میدونه اینطوری 

مرغ هاتو قیمه ای خورد کن و لای پلو اینا درس کن اینطوری کمتر مرغ استفاده میشه

چرخ کرده هاتم قسمت های خیلی کوچک کن و بزار یخچال چاره چیه دیگه با شرایط یکم خودتو جور کن ان شالله خدا برات می رسونه

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃