hony81 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 194 عنوان امپولhcg 54 بازدید | 9 پست سلام بچه ها من این ماه لتروزول و hmgمصرف کردم روز ۱۲رفتم سونو و ۳تا فولیکول ۱۸تو تخمدان راست داشتم همون شبhcgزدم امروز روز ۱۴پریودمه تخمدان راستم خیلی خیلی بد درد میکنه ایا این طبیعیه ؟؟؟مدروکسی پروژسترون رو از امروز شروع کردم 1402/06/09 | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooyeparsi عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 24676 یعنی ۱۴روز از آمپول زدنت میگذره؟ میخوای بی بی بزن خدایا به تو توکل کردم😍♥️
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 بلخ عزیزم طبیعی هستمن زیاد خوردم ولی بارداری نمیشدم بعد ۸ دوره مصرف دارو باردار شدماما خواهرم خورد همون ماه باردارشدن اونم ۲قلو ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
hony81 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 194 یعنی ۱۴روز از آمپول زدنت میگذره؟ میخوای بی بی بزن نه از امپول زدنم۲روز میگزرع
hony81 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 194 بلخ عزیزم طبیعی هست من زیاد خوردم ولی بارداری نمیشدم بعد ۸ دوره مصرف دارو باردار شدم اما خواهرم خ ... من دو دوره است استفاده میکنم
hony81 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 194 بلخ عزیزم طبیعی هست من زیاد خوردم ولی بارداری نمیشدم بعد ۸ دوره مصرف دارو باردار شدم اما خواهرم خ ... عزیزم فولیکولاتون چند تا بود که گرفت سایزش چی بود
banooyeparsi عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 24676 نه از امپول زدنم۲روز میگزرع آهان خب نه بزار بگذره تا موعد پریود ایشالا مثبته خدایا به تو توکل کردم😍♥️
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 عزیزم فولیکولاتون چند تا بود که گرفت سایزش چی بود برای من ۱۰تا سایز ۱۸ بود ولی یکی گرفتبرای خواهرم ۲تا سایز ۲۰ بود که جفتش گرفت ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
hony81 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 194 برای من ۱۰تا سایز ۱۸ بود ولی یکی گرفت برای خواهرم ۲تا سایز ۲۰ بود که جفتش گرفت ایول بابا ۱۰تا خیلی زیاده خوبه پج شیش قلو نشده😍😅