2777
2789
عنوان

امپولhcg

54 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من این ماه لتروزول و hmgمصرف کردم روز ۱۲رفتم سونو و ۳تا فولیکول ۱۸تو تخمدان راست داشتم 

همون شبhcgزدم 

امروز روز ۱۴پریودمه تخمدان راستم خیلی خیلی بد درد میکنه 

ایا این طبیعیه ؟؟؟

مدروکسی پروژسترون رو از امروز شروع کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلخ عزیزم طبیعی هست

من زیاد خوردم ولی بارداری نمی‌شدم بعد ۸ دوره مصرف دارو باردار شدم

اما خواهرم خورد همون ماه باردارشدن اونم ۲قلو

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
بلخ عزیزم طبیعی هست من زیاد خوردم ولی بارداری نمی‌شدم بعد ۸ دوره مصرف دارو باردار شدم اما خواهرم خ ...

عزیزم فولیکولاتون چند تا بود که گرفت سایزش چی بود

عزیزم فولیکولاتون چند تا بود که گرفت سایزش چی بود

برای من ۱۰تا سایز ۱۸ بود ولی یکی گرفت

برای خواهرم ۲تا سایز ۲۰ بود که جفتش گرفت

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97