2777
2789
عنوان

حاجت دارا😍

121 بازدید | 24 پست

نماز روز پنج شنبه يادتون نزه 💚💚💚

خوندين التماس دعا 💚💚

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

سلام عزیزم 

چجوربه

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم حاجت رواییتون انشالله 🌹🙏

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

سلام عزیزم شما چله عاشورا رو تموم کردین ؟ من ۱۷ روز خودم خوندم بعد پر شدم . بعدش از مامانم خواستم نماز ها رو بهونه اونم انقد سوال پرسید دیگ همه تو خونه فهمیدن.یه روز هم رفتم برای مادربزرگم پیاز سرخ کردم نرسیدم بیام خونه غسلم عقب افتاد و نمازم قضا شد دیگه دلسرد شدم ادامه ندادم ‌‌. اما دلم سوخت چون نصفشو خونده بودم . به نظرت با اینکه مجردم قرص بخورم برای پریود اشکالی داره ؟  

سلام عزیزم شما چله عاشورا رو تموم کردین ؟ من ۱۷ روز خودم خوندم بعد پر شدم . بعدش از مامانم خواستم نم ...

سلام عزيزم 

تاريخ پريودت كيه عزيزم 

ببين اگه تايم پريوديمون بهم نميخوره من واسه شما بخونم نمازشو شما واسه من 

تو اين چله گناه انجام دادم ميخام ٤شنبه كه مصادف با اربعينه مجدد شروع كنم هستي ؟؟؟

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من هر ماه ۴ یا ۵ میشدن این ماه ۳۰ ام شدم 

من از ١٤يا ١٥شهريور تا هفت روز اياممه 

ببين تداخل نداره با شما؟اگه اوكي هست بخونيم

من از ١٤يا ١٥شهريور تا هفت روز اياممه  ببين تداخل نداره با شما؟اگه اوكي هست بخونيم

ظاهرا که تداخل نداریم انشالله برای هر دومون خیر باشه اگه اشکال نداره خصوصی هماهنگ کنیم 

ظاهرا که تداخل نداریم انشالله برای هر دومون خیر باشه اگه اشکال نداره خصوصی هماهنگ کنیم 

سلام عزيزم خوبين 

ميگم من يكي رو پيدا كردم برام بخونن نمازش رو اما اگه يه وقت نشد باز بهتون زحمت ميدم 

اما شما اگه تداخل نداره با من هر وقت بخوايين ميخونم براتون چله تو شروع كن فقط التماس دعا 🥺

سلام عزيزم خوبين  ميگم من يكي رو پيدا كردم برام بخونن نمازش رو اما اگه يه وقت نشد باز بهتون زح ...

سلام عزیزم قربونت برم . باشه انشالله که قبول باشه من همش نگرانم ی موقع گناه نکنم . اصلا کاشت ناخن و مژه ندارم آرایش هم نمیکنم توکل به خدا 

سلام عزیزم قربونت برم . باشه انشالله که قبول باشه من همش نگرانم ی موقع گناه نکنم . اصلا کاشت ناخن و ...

منم هم نه كاشت دارم نه مژه 

فقط فردا حتما برو غسل ماف ذمه بكن 

منم هم نه كاشت دارم نه مژه  فقط فردا حتما برو غسل ماف ذمه بكن

باشه عزیزم توکل به خدا ‌‌راستی از نماز پنج شنبه حاجت گرفتین ؟ من برای مامان و خواهرم خوندم حاجتشون هم تقریبا سخت بود اما حاجت گرفتن ما برای خودم .... لفظ بد نیام بهتره اما خب آدم دلش میگیره