2821
2789
عنوان

پررو نمی‌شه؟؟؟؟

81 بازدید | 6 پست

داداش من سه سال ازم بزرگتر ، سرکار هم نمیره دانشجو بود درسش هم تموم شد. همش از صبح پامی‌شه منو ببینه دانشگاه نباشم می‌گه املت برام درست می‌کنی؟؟؟ یه لیوان چایی می‌دی؟؟؟ خیلیییی به نظرم تنبله! مامانم خیلی لوسش کرده، انجام نمی‌دم غر می‌زنه. اگ سرکار می‌رفت یا هرچی بخدا حالا انجام می‌دادم براش. ولی هیچ کاری نداره به نظر من فقط تنبله. پسرا همه اینجورین؟؟؟

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

چجوری رفتار کنم باهاش

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

من وقتی مجرد بودم سرکار که میرفتم انقدر با پام به کمر داداشم میزدم تا بیدار شه میدار نمیشن نصف لیوان اب میریختم روش

می پرید

با اینکه بیچاره تازه از سربازی برگشته بود همون روزش هم باز صداش کردم و‌آب و.. تا برام صبحانه اماده کنه

به نظرم پر رو میشه خوبشم میشه ادامه نده بزار اینقدر غر بزنه تا یادش بیوفته ادم به خواهرش نمیگه واسم املت درست کن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی مجرد بودم سرکار که میرفتم انقدر با پام به کمر داداشم میزدم تا بیدار شه میدار نمیشن نصف لیوان ...

اوووه🤣👌 حالا من کاریش ندارم بگیره بخوابه فقط به کار کن کاری نداشته باشه

خیلی بدم میاد خودش هیییچ کاری نمی‌کنه و حس می‌کنهه خبره! از این مدلاست که می‌گه اشپزی واسه زنه!!

بعد بابای من اصلا اینجوری نیست گاهی خودش آشپزی می‌کنه!

ولی واقعا اینجا پست اگر خواهرشوهر مادر شوهر جاری نباشه بازدید نداره ://////

اوووه🤣👌 حالا من کاریش ندارم بگیره بخوابه فقط به کار کن کاری نداشته باشه خیلی بدم میاد خودش هیی ...

تو هم بگو آشپزی مال مرده 

اگه راحتی جلوش بگو من شوهری میخوام که خودش غذا درست کنه

بعد هم بهش رو نده اکه گفت درست کن هندزفری بذار گوشت یا بگو نوکر بابات غلام سیاه

حالا همین داداش من الان یک زنی گیرش اومده داداشم بیچاره جرعت نداره بگه باشه باید بگه چشن یبار سد زده رفتیم خونشون دیدیم داداش بی گناه و طفلک من سر گاز داره قرمه سبزی درست میکنه

اونوقت اون زنه فلان فلان شدش تو اتاق داشت به خودش میمیالید 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم ها دریچه ی روحن!...

تو هم بگو آشپزی مال مرده  اگه راحتی جلوش بگو من شوهری میخوام که خودش غذا درست کنه بعد هم بهش ...

😂😂😂🤣🤣🤣

ولی من دلم خنک می‌شه از الان بهش می‌گم حالا انقدر حرف بیخود میزنی یک زن ذلیلی بشی بیا و ببین

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792