2777
2789
عنوان

شوهر پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 39 پست
چی بپزم بگم الان کلاسه؟ چ کلاسی.  یا بگم‌تابستونم‌کلاس میزارین؟  یا بگم الان کلاسه؟میتون ...

بگو کلاس امروز برگذار شده اونکه صبح بود بعد ادرسشون رو بپرس 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید فامیلی مو بپرسن  یوقت

نمیپرسن اگه هم پرسیدن بگو پسرم امروز کلاس داشت فامیلی شوهرتو بگو اسمشو چک کنن سنشو چک نمیکنن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نمیپرسن اگه هم پرسیدن بگو پسرم امروز کلاس داشت فامیلی شوهرتو بگو اسمشو چک کنن سنشو چک نمیکنن 

گفت فامیلی چیه گفتم جعفری. گفت با کدوم یکی از بچه ها آشنایی ک میدونی کلاس صبحه. گفتم حسینی. تولیستش بود.

گفتمزنه؟ فامیلی استاد چیه.

گفت نمیتونم بگم سوالات یجوری.

ساعتش نگفت

گفت فامیلی چیه گفتم جعفری. گفت با کدوم یکی از بچه ها آشنایی ک میدونی کلاس صبحه. گفتم حسینی. تولیستش ...

آدرس رو نپرسیدی

نگفت گفت سوالات یجوری.  کلاست یازده تا دوازده هستش.  ده تا ۶ نبود ک بهم دروغ گفت

بگو دوستت زنگ بزنه ادرس بپرسه بگه میخوام هفته بعد بیام برای ثبت نام ادرس رو داشته باش ولی صبر کن شوهرت بیاد ببین رفتارش چطوریه چیزی بهش نگو دفعه بعدی گفت کلاس دارم برو ببین رفته یا نه

آدرس رو نپرسیدی

خواب دیدم سر کلا نشستیم.

یهو میبینم همه تنشون لباس مجلسی میکنن  و میکاپ .دونفر دونفر میشن زن و مرد پسر دختر رقص میکنن عکس میگیرن.

یهو دیدم شوهرم بلند شد.فکر کردم میخاد بره بیرون..تا بلند شم منم برم 

دیدم دختر از پشت بغلش کرد داره عکس سلفی میگیره با لباس مجلسی و کلاه ترکمنی و میکاپ.

گفنم خیلی عقب افتاده ام تیپ منو. چادر پوشیدم مثلا خشک اینجا نشستم. زنو شوهر رو نمیمونیم.

انگار با شوهرم غریبم. اصلا بخودم نمیرسم. پیش شوهرم نمیرم و... هزار‌جور ب خودم حرف زدم

بگو دوستت زنگ بزنه ادرس بپرسه بگه میخوام هفته بعد بیام برای ثبت نام ادرس رو داشته باش ولی صبر کن شوه ...

اهه اوکیه.

مردا خیلی پرو ان. اجازه هر کاری دارن.

من بانک نزاشت برم.

آرایشگاه نزاشت برم‌کار کنم.

تصمیم گرفت زمینشو بفروشه لباسفروشی بزنه ک کار کنم براس بهم پول بده.

میگه شاگردم تویی. گفتم شاگردت نیستم شریکتم.

گفت نه.

میگه با پول وامتم خونه می‌سازم.

۴۰ تومن ب پدرت بدهکارم. میدم بهت بری دندونااتو درست کنی. گفتم چی؟؟؟ ینی چی این حرفا