2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میتونید

از پست بانک باید اقدام کنید گویا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

زیارتت قبول،،،اگه روبیکا داری تبلیغاتش گذاشته اونجا ثبتنام کن بعد بانک سپه میری میگیری

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍مردای بیکار و الاف سایت کمتر درخواست بدید خاله زنکا😠 هر کی درخواست بده تگش میکنم😬

میخام برا ی مادرم آن شاللع کدام بانک کجا ثبت نام کنم ؟ 

اول باید بری سایت سماح ثبت نام کنی 

بعدش بیمه پرداخت کنی بعدش فک کنم بهت کد میدم یا یه چیزی 

بعدش هم پاسپورتت باید ثبت نام کرده باشی و هزینه رفت رو پرداخت کرده باشی که بدونن حتما میخوای بری 

..

بعدش میری بانک و میگیری به نظرم هر ۱۰۰۰ دینار حدود سیو یک هزار تومان در میاد 

ااره بچه با خودت نبر هم گرمه هم راه طولانی هم شلوغ خدایی نکرده مریض میشه خودت برو بچه نبر

خودم نمیرم ۳۷هفته باردارم.جاریم میخاست بره دوتابچه ۵ساله و۷ساله داره برادرشوهرم میگفت توبرومن بچه هارونگمیدارم اونجامریض نشن هواگرمه.بعدجاریم دلش پیش بچه هاش بود.

خودم نمیرم ۳۷هفته باردارم.جاریم میخاست بره دوتابچه ۵ساله و۷ساله داره برادرشوهرم میگفت توبرومن بچه ها ...

اره نبره خ بهتره بچه ها اذیت میشن دلشم پیششون نباشه مگه چند روز میخاد بمونه زود برمیگرده چون شلوغ میشه زود برمیگردونن