2777
2789
عنوان

خواب بدی دیدم😥

41 بازدید | 9 پست

خواب دیدم که خواهرم زودتر از من ازدواج میکنه با یه شخص ثروتمند و منم همه تحقیرآمیز نگاه میکردن من خوابام اکثرا عینا تعبیر میشه نکنه اینم تعبیر بشه🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانواده منو نمیشناسی اگه این اتفاق بیفته من و خاک زمین میکنن دیگ هیچ کس ارزش برام قائل نمیشه همخ سرک ...

عزت دست خداست

فقط به این جمله فکر کن

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
اونقدر سختی و ناامیدی کشیدم دیگ طاقت ندارم

وقتی مشکلی پیش میاد یعنی چیزی رو باید یاد بگیری بهش میگن هدیه

بگرد ببین تو اتفاقای ناراحت کننده اخیر چیرو باید یاد بگیری هدیه اش برات چی بوده

اونوقت حالت بهتر میشه

وقتی مشکلی پیش میاد یعنی چیزی رو باید یاد بگیری بهش میگن هدیه بگرد ببین تو اتفاقای ناراحت کننده اخی ...

والا هیچی جز حال بد برام نداشته هیچی ام ازش یاد نگرفتم 

والا هیچی جز حال بد برام نداشته هیچی ام ازش یاد نگرفتم 

بشین فکر کن یه برگه بردار اولش فکر میکنی هیچ موهبتی نداشته ولی واقعا اینطور نیست

مثلا وقتی سختی میکشیم قوی تر میشیم احساساتمون قوی تر میشه به راحتی نمیشکنیم این مدلی 

برای من سالهای گذشته اتفاقات سختی افتاد به این روش اروم شدم

حقیقت دنیا هم همینه همه سختیا میان تا یه چیزی به ما یاد بدن

من الان برگردم عقب باز همون سختیا رو میخواستم چون بعد اونا ادم دیگه ای شدم الان خودمو بیشتر دوست دارم اصلا دیدگاهم به دنیا و مردم عوض شد و اگه این اتفاقات برام نمی افتاد هرگز به این تفکر نمی رسیدم

بشین فکر کن یه برگه بردار اولش فکر میکنی هیچ موهبتی نداشته ولی واقعا اینطور نیست مثلا وقتی سختی میک ...

این موهبت و نمیشه اروم تر فرو کنه تو ادم جر میخوره ادم دیگ 

این موهبت و نمیشه اروم تر فرو کنه تو ادم جر میخوره ادم دیگ 

حتما میتونیکه میده

ببین من زایمانم تنها بودم یعنی شرایط جوری پیش اومد تک و تنها مونده بودم اونموقع همن فکر شما رو داشتم و خیلی خودمو ازار دادم الان دیدگاهم که عوض شده میبینم عجب کار بزرگی کردم هر کسی جرات نداره تک  و تنها بمونه و من تونستم این یعنی قدرت کارای دیگه هم در من ایجاد میشه

وقتی قوی باشی دیگه نمیترسی و نترسیدن بزرگ ترین موهبته وقتی نترسی هیچ محدودیتی برات وجود نداره

رنج باید ادم روبزرگ کنه نگرانم نباش ماهیتش جوریه که حتما بزرگ میشی ولی اگه اگاهی داشته باشی رنجش برات کمتره بیقراری کردن و نپذیرفتن مشکلات درد رو زیاد تر میکنه وقتی بپذیری این تو هستی با این مشکلات و از خدا بخوای کمکت کنه میبینی نشدنی در دنیا نیست