2777
2789
عنوان

کنه کبوتر

| مشاهده متن کامل بحث + 5571 بازدید | 33 پست
نیش میزنن؟ تو تخت و تو لباسا هم میان؟

اره بابا.نیش میزنه.بچه هاش خیلی ریز میشن بعد نیش زدنی خون آدم رو میمکن بزرگ میشن بعد تخم ریزی میکنن .غفلت کنی خونه زندگیت رو برمیداره . خونه من ک لای پتو ها و فرش ها و همه جا بود .من پارسال کل حیاط رو موزاییک کردم دیوار های حیاط رو سنگ کردم بعد ک تموم شد همههههه جارو سمپاشی کردم .بعد کل خونه زندگیمون رو ریختم بیرون هرچی فرش و موکت بود دادیم قالیشویی مبل هارو هم شستیم پتوهارو انداختم داخل لگن توش آب جوش ریختم با مواد شوینده یه روز موند خیس خورد بعد شستم .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بالکنت توری برن کبوترا نیان تو اتاق هم با دستمال و وایتکس 

خونمون ویلاییه حیاطمون پشت خونست از پشت بوم همسایه ک کبوتر نگه میداره اومده بودن خداروشکر اون همسایه گورشو گم کرد رفت .اما نسل این کنه ها منقرض نشد

اره بابا.نیش میزنه.بچه هاش خیلی ریز میشن بعد نیش زدنی خون آدم رو میمکن بزرگ میشن بعد تخم ریزی میکنن ...

استرس گرفتم من توانایی شستن پتو اینارو ندارم😔 کمد رخت خوابامم تو همون اتاقه، در بیارم رخت خوابارو تو کمد سم بزنم درست میشه؟ من ۱دونه بیشتر ندیدم

خونمون ویلاییه حیاطمون پشت خونست از پشت بوم همسایه ک کبوتر نگه میداره اومده بودن خداروشکر اون همسایه ...

خب من نمی دونم تشک و تخت سمپاشی میکنن یا نه خود سمپاشا میدونن ولییی بوی قوی داره فکر کنم تا چند وقت تو هوای آزاد باید باشه بوش بره

استرس گرفتم من توانایی شستن پتو اینارو ندارم😔 کمد رخت خوابامم تو همون اتاقه، در بیارم رخت خوابارو ت ...

نبابا من ک نمیگم تو اون کارو بکن .میگم غفلت کنی خونه زندگیت پر میشه سریع تر اقدام کن سم بزن زیاد نشن .خونه ما پررررررر شده بود پر. بیخودی استرس نگیر ک 

نبابا من ک نمیگم تو اون کارو بکن .میگم غفلت کنی خونه زندگیت پر میشه سریع تر اقدام کن سم بزن زیاد نشن ...

.ه اقداماتی انجام دادید منم انجام بدم 

اگه امکانش هست درخواستمو قبول کنید

من کبوتر داخل بالکن روی پکیج زیاد میومدند با خودشون کنه و شپش آورده بودند از این شاخک های دورکننده کبوتر از شرکت نگین دشت خریدیم از اون موقع دیگه کبوتر داخل بالکن نیومد. البته قبل از نصب این شاخک ها با آب داغ کل بالکن شستم و تمام فضولات جمع کردم .تو گوگل سرچ کنید شاخک دورکننده پرندگان سایت نگین دشت میاد