2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من سه هفته پیش انجام دادم اصلا جای بخیه نمونده خدا رو شکر یه خط خیلی نازک کاملا زیر که فقط خود ...

چ مدلی انجام دادید؟گرد یا اشکی؟

بعد اینکه مثل سینه طبیعی بافت نرمی دارند؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
چ مدلی انجام دادید؟گرد یا اشکی؟ بعد اینکه مثل سینه طبیعی بافت نرمی دارند؟

گرد ۴۰۰ سی سی اولش ورم داشت و انگار سنگ بود روبدنم الان بعد از سه هفته اکیه و به مرور بهتر هم میشه

گرد ۴۰۰ سی سی اولش ورم داشت و انگار سنگ بود روبدنم الان بعد از سه هفته اکیه و به مرور بهتر هم میشه

سلام عریزم من تازه پیام شمارو ذیدم عمل خیلی سخت بود؟الان حالتون چطوره؟بعد اینکه تا چه مدت سینه فرمش میمونه 

کجا عمل کردین راضی بودین

ببخشید سوالام زیاد شد😂♥️

سلام عریزم من تازه پیام شمارو ذیدم عمل خیلی سخت بود؟الان حالتون چطوره؟بعد اینکه تا چه مدت سینه فرمش ...

سلام عزیزم من ۱۲ مرداد عمل کردم اونقدری که تو تصور بود سخت نبود اصلا بعدش همون هفته اول موقع بلند شدن حتما باید کمکم میکردن و پشت کمرم بالش میذاشتم کاملا تو تکون دادن دستها راحت بودم ..و البته احتیاط میکردم ولی در کل هفته دوم خیلی بهتر بودم.. ورمش به مرور خوابید و الان تقریبا فرمش ثابت شده..فقط به پهلو و روی شکم نباید بخوابم فعلا.‌‌ من با دکتر احمد علی رجب پور بود عملم و واقعا راضی ام بخیه هام رو هم بسیار خوب زدن و اصلا مشخص نیست تقریبا ۴ سانت و کاملا زیر سینه انشالا اگر قصد جراحی دارین عالی بشه 

سلام عزیزم من ۱۲ مرداد عمل کردم اونقدری که تو تصور بود سخت نبود اصلا بعدش همون هفته اول موقع بلند شد ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتت عوارض نداشت؟من سینه هام خیلیی کوچیکه به شدت دلم میخاد عمل کنم فقط میترسم 🥲

ممنونم عزیزم از توضیحاتت عوارض نداشت؟من سینه هام خیلیی کوچیکه به شدت دلم میخاد عمل کنم فقط میترسم 🥲

خواسش میکنم نه منم همین مشکلو داشتم ضمن اینکه خیییلی بزرگم دوست ندارم فعلا که خدا رو شکر خیلی راضیم انشالا شما هم کلی حس خوب میگیری نگران نباشید 

من خواهرم و خاله م هر دو پروتز و لیفت سینه کردند. بستگی به بدنت داره چون خواهر من با اینکه هم پروتز گذاشت و هم لیفت کرد خیلی درد نداشت. اما خاله م تا هفته اول همش درد داشت. البته به دکتر هم بستگی داره. من خواهرم پیش دکتر کامبیز پوریوسف عمل کرده و مطبش هم سعادت آباد هست.

متخصص انواع جراحی زیبایی هستن هم کارشون عالیه هم خیلی خوش برخوردن 

https://jarahezibaei.com/
آدرس مطب سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷

خواهر من عمل پروتز سینه پیش دکتر آخوندی نسب انجام داده چند روز اول درد داشت اما بعدش دیگه مشکلی نداشت. من هزینه شو نمیدونم اگر سرچ کنی می تونی شماره تماس دکتر پیدا کنی و بپرسی

جای بخیه نمیمونه. من حدودا دو سال پیش عمل کردم اصلا جاش مشخص نیست. خودم با اینکه میدونم کجاست به سختی میتونم ردشو ببینم. البته اینا به جراح هم بستگی داره. بعضی ها بعد پروتز سینه خیلی مشکل پیدا میکنن. من با دکتر حمیدرضا مکارچیان عمل کردم. اما چون دو سال ازش گذشته هزینه ش قطعا تغییر کرده