2777
2789
عنوان

روبیکا رایگانه؟

250 بازدید | 28 پست

پیامرسانش ماه پیش نت نداشتم رایگان بود ولی الان نتم باز کردم پیاما نرفت😕

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
ن بابا ده برابر اینستا نت میخوره پاکش کن

جدی پس چرا اونموقع رایگان رفت پیاما

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی اینجا رایگان باشه مطمئن باش که توطئه در کار است 😈

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پدر نت درمیاره 

پس چرا ماه پیش پیاما بدون نت میرفت

برا پیام دادن رایگانه و برنامه ایه که شنوده

😅😅😅 تلگرام و میخوای نصب کنی می‌پرسه اجازه هست ب مخاطبین و گالری و میکروفون شما دسترسی داشته باشم؟بعد اگه اجازه ندی نصب نمیکنه.اکثرا اپ ها اینو میپرسن موقع نصب

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
واسه پیامو عکسو فیلمای کم حجمو ویس دادن رایگانه ولی قسمت روبینوش نت میخواد

من الان نتم میبندم نمیره پیاما😕

بنظرم بهترین و امن ترین برنامه تلگرامه 😂

این دیگه اعتماد شماست وگرنه اونا ک صد برنامه های جاسوسی ان علنا هم میپرسن و تو مجبوری تایید کنی

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم