2777
2789
عنوان

دلم گرفته دوباره هوای گریه داره

103 بازدید | 7 پست

دیشب با شوهرم بحثم شد 

من دیروز بهش زنگ زدم گفتم یک کارنبمه وقت پیدا کردم شارژم تموم شد قطع شد زنگ نزد ببینه چیکارداشتم بعدش یابگه خب میگفتی 

فقط میتونم همونجا داش ناهار میخورد و دوستشم صدا میزد بره باشگاه 

کارش ازصبح زود می‌ره چون مسیر دوره نیم ساعت راهه تا شبم نمیاد 

زنگ زدم گفتم شارژ بفرس گفت نمیتونم دستم بندالان 

رفتم سرکاراونجا ای دادم الان اومدم سرکار ابنجاخیلی بزرگ 

ولی اصلا زنگ پیامی نداد 

شبم دیر اومد گفت تعمیرگاه بودم ساعت ده شب 

و اصلا نپرسید توراه. که خب امروز چیکار کردی 

حس،میکنم براش مهم نیستم دیگه

یا دلتنگ من نیس چون همیشه منم که زنگ پیام میدم وقتیم اومدیم خونه بهانه کفشاسو گرفت و گفت یکسره راه میری 

نمی‌دونم بخاطر خواهرش یامادرش باز تحت تاثیر قرار گرفته 

چون خواهرش سر یک جریانی فحش و بی ادبی کرد منم فحش دادمش 

به شوهرم گفته بودم جریان چیه 

نمی‌دونم به حال خودش بذارمش تا خودش بفهمه زنم دور میشه ازمن اگر بخام برم دنبال حرف خونوادم 

شماها بگین چیکارکنم 

دلم خیلی گرفتس من همیشه تنهام از صبح تا شب‌ 

با بچه 

شبم میاد خستس و حوصله منو نداره هیچ صحبتی نمیکنه مگر من برم جلو 

هیچ حرف مشترکی نداره 

حس میکنم دلتنگ نشده برای من 

چون همیشه  بودم هستم باخبر بوده ازم 

یادمه یک روز گذاشتمش خماری 

اس دادم ناهار میای چون من کارخیلی مهمی دارم 

سه ساعت بعدش زنگ زده بود ببینه کار مهم چی بود اصرار کرد دوبار که بگودیگه 

وقتاییم که خونوادش پر میکنن دور میشه ازمن 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

منم خیلیی داعونم امروزرفتم محل کارشوهرم ابروش بردم یک هفته خونه نیومده اعتیادداره الان اومدخونه ۴صب بلنددتدزدجنده...خانوم تو..ج بودی گرفتمت ازخونم بیرون بروحالاهمه همسایه هافکرمیکنن راست میگه ازنگهبانی بهس ز زدن گفتن ساکت باسه میگه فردامیرم ی زن دیگه میارم گمشوبیرون...

حالابنظرتون من دارم ج...میکنم یااین؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

منم خیلیی داعونم امروزرفتم محل کارشوهرم ابروش بردم یک هفته خونه نیومده اعتیادداره الان اومدخونه ۴صب ...

عزیزدلم چه حال خرابی داری 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم چه حال خرابی داری 

بخداابروم رفت بنظرتون مردم فکرمیکنن واقعامن اونجوری ام😓ازصبح تاشب بادوتابچه توخونم همه همسایه هام میدونن حالادیگه روم نمیسه برم بیرون

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بخداابروم رفت بنظرتون مردم فکرمیکنن واقعامن اونجوری ام😓ازصبح تاشب بادوتابچه توخونم همه همسایه هام م ...

توخودت حبس کنی که مردم چه فکری میکنند مردم هرغلطی کنند تو که نباید ببازی زندگی ادامه بده

توخودت حبس کنی که مردم چه فکری میکنند مردم هرغلطی کنند تو که نباید ببازی زندگی ادامه بده

اخه خیلی حرفای بدی زدخداازش نگذره بی وجدان همسایه بغلم مستآجرپارکینگم حالاسواستفاده میکنه وکلادیگه اجاره نمیدا میگه شمامزاحم خوابمان شویدمنم به پول احتیاج دارم.