2777
2789
عنوان

کاشکی پسر بودم💔

323 بازدید | 16 پست

واقعا دختر بودن خیلی سخته امروز با خانوادم رفتیم خرید از اون لباسایی که دوست داشتم برام نخریدن همه لباسای بلند و گشاااد 

چند وقته میخوام چتری بزنم بابام اجازه نمیدادن دوست دارم برای عروسی ژلیش کنم بازم نمیزارن دوست دارم یکمیی از موهام  رنگ فانتزی کنم نمیزارن

حالا هم که کم کم مدرسه بازه باید ناخونام تا ته کوتاه کنم لاکم که ممنوع یکبار تو مدرسه مغنعم افتاده بود رو دوشم مدیر مدرسمون کاااری کرد 

اون کاربری که بچش دختر بود ولی دوست داشت پسر باشه میگفت دختر اوردن تو این جامعه گناه داره واقعا راست میگفت 💔💔

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم کاملا حق داری چندسالته؟

۱۶

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

می‌دونی عزیزم منم میخام انجام بدما ولی متاسفانه با این آقتصاد دستوری نمیشه وگرنه خودمم آدمی هستم روشن فکر ولی از نیم تنه اینا خوشم نمیاد بیشتر چیز های دوست دارم که توشون راحت باشم از لحاظ اینکه کسی اندامم نبینه

مو که از پاکی دلوم چی آسمونه ندونوم سی چه چینونه.....:)
می‌دونی عزیزم منم میخام انجام بدما ولی متاسفانه با این آقتصاد دستوری نمیشه وگرنه خودمم آدمی هستم روش ...

پووف💔

مثلا پسرم اون. قدر. اصرار کرد. تا. راضی. شذم. ببرم. پیش همسایه.  گوشش سوراخ گنه. و درد ش تحمل. کرد. یک. ماه. نخ. گوشش. بود. الان. راحت. گوشواره. میانداره. گاهی. حتی. گوسواره. سنگین.  تازگی. سوراخ. گوشش. دیدم. پایین. امده. هرچی. میگم. حریفش. نمیشم 

واقعا نمیدونم چی بگم که بتونم کمی حالتو بهتر کنم فقط بدون تو ابن مملکت جهان سومی تو تنها نیستی قشنگم ...

خییلی سخته خیلی💔

امیدارم ب زودی آزاد بشیم🫠

امیدوارم💔

امیدوارم💔

این سختی هات برات بشن قدرت که تلاش کنی سرپای خودت باشی 

یوقتی نزنه به سرت بخوای برای رهایی از این اوضاع ازدواج کنیا

درس بخون خودتو بکش بیرون مستقل بشو 

منم میخوام همین کارو بکنم

این سختی هات برات بشن قدرت که تلاش کنی سرپای خودت باشی  یوقتی نزنه به سرت بخوای برای رهایی از ...

فک نکنم خانوادم بزارن مستقل شم