2777
2789
عنوان

ایین نامه

67 بازدید | 9 پست

شب خوش خانما کسی سوالا امسال خریده کارتکسا بهم بده لطفا ؟! من تل از دو نفر خریدم اصلی نبودن ممنون میشم تل بفرستید اگه قبول شدید امسال باهاش ….

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

تو گوگل تست درایو سرچ کن اولین گزینه که میاد اونو بزن روش تمام سوالات اونجاست برو تست بزن 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایدیتو بده

ممنونم عزیزم 

میشه خصوصی ارسال کنم واست ؟!

یا اگر مشکلی نداری ایدیتو بزاری بهت پیام بدم؟

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
تو گوگل تست درایو سرچ کن اولین گزینه که میاد اونو بزن روش تمام سوالات اونجاست برو تست بزن 

ممنونم ازت گلم 

ممنونم ازت گلم 

موفق باشی گلم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

اشکال نداره وایسا ایدیم بفرسم برات

مرسییی مهربونن

موفق باشی گلم 

مچکرم خواهر شمام همینطور

2790
2778
2791
2779
2792