2777
2789
عنوان

شمال؟کربلا؟

97 بازدید | 7 پست

بچها ما حتی ویلامونم تو شمال رزرو کرده بودیم ولی مامانم امروز داشت تلفنی به یکی از دوستاش میگف خوشبحالتون دارید میرید.. بعد من بهش گفتم اگه دوس داری ماهم بریم پاسپورتمونم که داریم خیلییییی خوشحال شد چون من اصلاااا ریخت و قیافم به کربلا و بچه مذهبیا و ..اینا نمیخوره اصلا باورش نمیشد😂🥲

الانم تو سامانه سماح ثبت نام کردیم اس اومد برام که زائر گرامی سفر بخیر....هنوز باورم نمیشه

الان ممنون میشم راهنماییمون کنید اگه تا حالا رفتید که چقدر پول ببریم مامانم گفت به اندازه ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومن رو دینار بگیریم بنظرتون کافیه؟

بعد اینکه چی ببریم با خودمون چون من واقعا اطلاعاتی ندارم حتی فکرم نمیکردم که بخام برم اما یهو طلبیده شدیم

ما میخوایم مسیر نجف تا کربلا رو پیاده بریم ولی از مرز تا نجف با ماشین و از کربلا ام برگشتنی تا مرز  با ماشین

خلاصه اینکه اگه میتونید راهنماییم کنید که چی ببرم و اینا لباس چند دست ببرمتو....

یه سوال دیگه اینکه از مرز خسروی ماشین میره سمت نجف؟چون من شنیدم از خسروی میرن بغداد

اخی طلبیده شدی 

التماس دعا 

تجربه ندارم وگرنه کمکت میکردم 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه خوراکی برندار همه چی تو راه هست 

ی دست لباس اضافی نخی خنک 

ی ملحفه که بتونی به عنوان زیرانداز و حوله استفاده کنی نخی باشه 

وسایل شخصی مثل مسواک و نخ و لیوان شانه 

ی شامپو کوچیک ممکنه نتونی حمام بری

کفش پیاده روی کتونی 

کوله راحت و سبک 

الحمدلله رب العالمین ...

یه دست لباس تنتون یه دست لباس تو کیفتون زیاد وسیله نبرید کیفتون رو سنگین نکنید 

عینک کلاه لبه دار و چفیه ببرید حتما

کرایتون حدود ۱ میلیون میشه نفری

اونجا هم موکب هست میتونید بمونید و کرایه ندید اگه می خواید هتل بگیرید فک کنم نفری ۲۰ دینار میشه حدودا

اگه خرید ندارید ۱۵ میلیون زیاده و خطرناکم هست

هم تو کربلا هم نجف صرافی هست کارت عابر بانک داشته باشید پول میده بهتون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

امسال امام حسین خیلیا رو طلبید .خوش ب حالتون .التماس دعا

ما ۸سال پیش از چذابه رفتیم  و فقط هم ی دست لباس بردیم ک کافی بود اون را میشستیم تا فردا خشک میشد وبعد عوض میکردیم .اسباب اضافی برندار .ی حوله کوچک استخری ی بسته دستمال کاغذی جیبی .ی برس مو و ی سوزن و نخ و ی شامپو ک هم سربشوری هم بدن .لباس خنک و اگه مانتوعبایی داری بردار .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....