2777
2789
عنوان

گفتاردرمانی

7061 بازدید | 37 پست

سلام لطفا کسی که تجربه بردن بچشو به گفتاردرمانی داره ممنون میشم پیام بزاره که سن بچش چقدر بوده.  بعد چه مدت از گفتاردرمانی نتیجه گرفتن ؟ اصلا راضی بودین نبودین از گفتاردرمانی؟ بچتون داروی خاصی استفاده کرده برا گفتار و توجه تمرکز یا نه

ب نظرم  چون بچه با مادر راحتره و مادر قلقش دستشه هیچ چیزی و هیچ کسی مثل مادر گفتار درمان مهارت نداره،،،بدون حس کردن اینکه داره درمان میشه ،میشه تو خونه کار کنه،،،اول دکترچ دارو های مناسب ک دکتر تشخیص بده و کم گرفتت از گفتار درمان انلاین و یا حضوری ولی فقط مادر و خودش تو خونه کار کنه ،،،،فقط حرف بزنید هر چیز بی اهمیت رو توضیح بدید،،تی وی و گوشی مطلقا ممنوع،،،سردیجات ممنوع ،،،نوشابع فست فود ممنوع ،،،،اگه دچار اظطراب جدایی هست مهد کودک ممنوع ،،،گفتن اینو بگو ،یا فلان چیز رو بگو ممنوع،،،فقط بازی و زندگی  عادی. وقت گذاشتن ،،،،مقایسه ممنوع ،،،حس خجالت از حرف زدن بچه ممنوع،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ب نظرم  چون بچه با مادر راحتره و مادر قلقش دستشه هیچ چیزی و هیچ کسی مثل مادر گفتار درمان مهارت ...

من این مشکلم دارم بچم پای تلویزیون غذا میخوره اونم خیلی کم .کلا کم اشتها هم هست .

ازاینورم خیلی غصه حرف نزدنش میخورم حالم خیلی بده .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من این مشکلم دارم بچم پای تلویزیون غذا میخوره اونم خیلی کم .کلا کم اشتها هم هست . ازاینورم خیلی ...

عزیزم طبق تجربه ،،ا‌ولین کار از فردا خاموشی کامل تی وی و دور کردن گوشی هست ،،،اگه اینکارو کنی نصف راه رو رفتی ،،ولی این کار رو نکنی ،،هر چقدر کار کنی و گفتار درمان ببری بیفایده است

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزم طبق تجربه ،،ا‌ولین کار از فردا خاموشی کامل تی وی و دور کردن گوشی هست ،،،اگه اینکارو کنی نصف را ...

چشم از فردا دیگه تی وی هم کامل قطع میکنم.اتفاقا فردا هم نوبت گفتاردرمانی گرفتم ببینم چی میگه چه تمرینابی بهم میده کاربکنم باهاش

سلام بچه خواهر من سه سالش بود که بردش گفتار وکنارش مهد

دکتر گفت باااااید همه اعضای خانواده کمک کنن و برا تقویت فکش باید باکنک باد کنه چوب بستنی چندتا بزاره رو هم با دندون فشار بده و رو خط صاف مثلا لبه های قالی راه بره و یه ورزش مخصوص فک که باید هرروز براش انجام میداد و در کنار اینا یه دفتر گفت بزار برا تقویت کلمات

مثلا با بی بو  و ب با کسره و ضمه و فتحه

و دیگر حروف

و درکنارش یه دستگاه خود گفتار درمان داشت که با اون فک بچه رو تقویت میکرد

هفته ای یک تا دو جلسه به مدت چندماه بردش آخراش شد ماهی یک بار 

الانم پسرش ماشاالله۱۷سالشه   

سلام بچه خواهر من سه سالش بود که بردش گفتار وکنارش مهد دکتر گفت باااااید همه اعضای خانواده کمک کنن ...

زنده باشه .پسر من الان عمه عمو.او .با .نه .نو د .دو .خ .خو .ما .

تموم فکر منو درگیر خودش کرده همش میگم میشه ببینم حرف بزنه 

و اینکه اگه شیرازی تا اسم دکترش که خیلی عالی بود برات بفرستم

نه متاسفانه شیراز نیستم.اگه گفتاردرمانش منظورتونه باز اسمشو بهم بگین ممنون میشه شاید انلاین ویزیت کرد

چقدشه بچه ات

الان سه سالشه .نارس دنیااومده .الان همسنهاش جمله میگن .وای نمیدونی چقدر حالم خرابه . حالا ببرم گفتار ببینم بهم برنامه میده ایناهم که تکرار میکنه من چندجا دیدم همین میگفتن اول این چیزا باید یاد بدی مثل. ا آ او .ب .با .بو .د دا دو 

منم روحساب این دیدم د رو بلده گفتم بگو دو. دیدم تونست یا ن رو بلد بود گفتم بگو نا. بگو نو. اینا انجام داد.حالا خداکنه گفتارببرم خوب باشه .دروش خوبه ها  ولی حرف نمیزنه 

الان سه سالشه .نارس دنیااومده .الان همسنهاش جمله میگن .وای نمیدونی چقدر حالم خرابه . حالا ببرم گفتار ...

سلام پسر منم سه سالشه چند تا کلمه میگه اونم اشتباه گفتن آپراکسی هست شما ببر گفتار درمانی هر تمرینی داد اینجا بگو من هم انجام بدم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید