2777
2789
عنوان

دخترخاله ام

222 بازدید | 16 پست

یکی از دخترخاله هام خیلی زود عاشق میشه و هر دفعه که خوب بعد چند ماه کات میکنه از طرف پسر اونقدر میاد گریه و زاری میکنه پیام میده همه اش میگه بیا بریم بیرون اون مجرد هست و من متاهل با دو بچه کوچیک و شرایط سخت و همسرم هم شاکی میشه ولی خوب نمیتونم هم دختر خاله ام رو تنها بزارم مجبورم ولی واقعا برام مشکل شده وقتی دوست پسر پیدا میکنه اصلا نمیگه ازم قائم میکنه مثلا میبینم کم پیدا شده البته خیلی هم خوشحال میشم دست از سرم برداره فقط وقتی کات میکنه پیداش میشه از صبح صد دفعه پیام داده دارم میمیرم نمیتونم بهم بگو که میاد وقتی هم میگم ول کن نیومد هم به درک که دیگه ول کن نیست یعنی میگم انشالله میاد تا دست برداره.

خیلی خیلی هم زود زود عاشق میشه یعنی تا الان من واقعا نمیدونم بیست بار اینا شاید عاشق شده و هر دفعه موقع کات اونقدر زجر کشیده کلی هم به پسرها التماس میکنه مثلا یبار میرفت محل کار پسر که بیا با هم حرف بزنیم دوباره.

دیگه اعصابم ضعیف شده از دستش.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسره باید براش بخونه من عاشقشم میدونی خاله خاطرخواهم زیاد داره

دل من وصله به اون خاطرخواشم یه چند ساله…

خاله باز اومدم با دست پر خاله دستم به دستت…

خاله مستم به عشقشو خاله حتما بهش بگو

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
با کم محلی رابطتتو کمتر کن ورژن مونث حبیبه که😂

والله مواقعی که دوست اینا داره خودش کم محل هست و منم خیلی راحتم ولی دیگه اونقدر تا صبح پیام قسم و گریه زاری میده الان گفتم شب بخیر من بخوابم گفت نه بزار چند تا یواش بپرسم ازت بعد بخاب.

کسی نیست بگه بی انصاف من از صبح درگیر بچه داری هستم آخه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
هیچی مهمتراز آرامش خودت نیست.شوهرتم که میگی شاکی شده.یه جورکه ناراحت نشه بگو که شرایطتت بااون فرق می ...

میکم اونقدر قسم میده یا میاد واقعا شوهرم امروز گفت اون گوشی رو خاموش کن یا من بشکنم 

معلومه حسابشو سایلنت میکردم کوچکترین محلی بهش نمیذاشتم راحت😊

میاد خونمون

میکم اونقدر قسم میده یا میاد واقعا شوهرم امروز گفت اون گوشی رو خاموش کن یا من بشکنم 

گلم خاموش کن واقعا گوشیتو.یاجواب نده.چون بچه داری راحت میتونی بهونه بیاری که دستت بندبوده.نذار آدمی که تو غصه هاش فقط به یادته و درکی نداره زندگیتوبهم بریزه

گلم خاموش کن واقعا گوشیتو.یاجواب نده.چون بچه داری راحت میتونی بهونه بیاری که دستت بندبوده.نذار آدمی ...

آره فدات باید خاموش کنم 

میاد خونمون

راستش من خودم وقتی ببینم به یکنفر احترام میذارم ولی اون سو استفاده گر هست رک و مستقیم دمش رو قیچی میکنم شما ضعف نشون دادید رک حرفاتو بگو قهر میکنه میره پی کارش. این آدم عذاب خالص و سمه برای زندگی شما.