2777
2789
عنوان

چطور انسان پایه ای باشیم؟؟؟

167 بازدید | 5 پست

پایه بودن از نظر شما یعنی چی؟؟ با مثال بگین

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
نميدونم چجوري بگم ولي ادميم ك الان ينفر بگه بيا بريم قبرستون ميرم باهاش ولي اجازشو ندارم😂😂😂

😂😂 زیادی پایه ای 

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چجوری آدم پایه ای باشی در اصل اینکه چجوری از نظر دیگران پایه باشی

اول اینکه باید برای خودت شهرت درست کنی یعنی دیگران تو رو به پایه بودن و گردش رفتن و خوشگذرونی بشناسن تا دعوتت کنن و پایه بودنت بیشتر بشه

اول اینکه خودت همیشه خوشحال باشی و عزت نفس و روابط اجتماعی کار کنی.دوم اینکه باید وقتی جایی میری بولدش کنی مثلا تعریف کنی که اینور اونور میری.

و اینکه دوستایی با علایق مشابه باعث میشه که باهم مکان مشترک برای رفتن داشته باشید

خودت هم باید پیشنهاد بیرون رفتن بدی منتظر نباشی فقط دیگران بدن

شیک پوشی و آداب اجتماعی هم مهمه

اینا نظرات من بود امیدوارم کمک کننده باشه

حالا چجوری آدم پایه ای باشی در اصل اینکه چجوری از نظر دیگران پایه باشی اول اینکه باید برای خودت شهر ...

خیلیییی ممنونم که وقت گذاشتین❤❤😍