2777
2789
عنوان

ترمیم دندان

423 بازدید | 9 پست

سلام من ۸ دندان ترمیم سطحی دارم که ۴ تا دندانم یکم کوچلو سیاه شدن بقیه اش سفیدن ولی یکم پوسیدگی دارن دکتر گفت از روی عکس خب من فقط یک دندونم هر از گاهی جزئی درد میکنه بقیه ای دندانم اصلا درد نمیکنه هزینه شم ۸ میلیون میشه بیمه سینا دارم یعنی در حال حاضر مشکل مالی ندارم به نظرتون ترمیم بکنم ۸ تا دندانم یا فقط یکی که درد میکنه اون یکی ها واقعا سفیدن ودرد نمی‌کنند ولی نمیدونم برم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماااااا همشو ترمیم کن وگرنه بعدا عذاب عصب کشی در انتظارته

یکم میترسم کلینک آتیه رو میشناسی اونجا قرار ترمیم بکنند دکتر شو خودشون گفتن برم ولی نمیشناسم کار بلده یا نه

با مواد سفید پر کن هزینه اش بیشتر میشه ولی اصلن مشخص نیست که پر کردی چون همرنگه  دندونات میشه

آره قرار با مواد سفید پر بشه پارسال یک دندانم سمت چپ پایین دندان ۵ پر کردن با مواد سیاه اصلا نگفتن که قرار با مواد سفید پر کنیم بعد به دکتر گفتم گفت عقب دندونم دیده نمیشه

اگه مشکل مالی نداری و بیمه هم داری، پیشنهاد می‌کنم که همه دندونات رو ترمیم کنی که خیالت راحت بشه. چون اون‌هایی که درد ندارن هم ممکنه بعداً درد بگیرن یا بدتر بشن. دکتر کشاورزیان هم خیلی ماهره و می‌تونی با خیال راحت بری پیشش. همه چیز رو برات مرتب می‌کنه.

سلام عزیزم! با توجه به اینکه دندون‌ها به جز یکی که گاهی درد می‌کنه، باقی مشکلی ندارن و فقط یه کم پوسیدگی دارن، می‌تونی تصمیم بگیری که تنها دندانی که درد می‌کنه رو ترمیم کنی. اگر باقی دندان‌ها فقط پوسیدگی سطحی دارن و درد ندارن، شاید نیازی نباشه همه رو ترمیم کنی. البته اگر پزشک توصیه کرده که برای پیشگیری از مشکل‌های آینده، همه رو ترمیم کنی، ممکنه این کار منطقی باشه.

اما چون بیمه داری و شرایط مالی هم خوبه، شاید ترمیم همه دندون‌ها می‌تونه به نتیجه بهتری برسه و جلوی پوسیدگی‌های بیشتر رو بگیره. پیشنهاد می‌کنم از دکتر سامه کشاورزیان سوال کنی که آیا درمان همه دندان‌ها ضرورته یا نه.

در نهایت، اگر از ظاهر دندونات راضی هستی و درد نداری، می‌تونی تنها دندانی که درد می‌کنه رو ترمیم کنی، ولی بهتره پیشگیری کنی که در آینده مشکلی پیش نیاد. 😊