2777
2789
عنوان

میسلار واتر

5215 بازدید | 14 پست

تا حالا از ۳برند استفاده کردم  چلنچ ،هیدرودرم و فیس دوکس 

از چلنچ اصلا راضی نبودم قدرت پاک کنندگی ضعیفی داشت 

از هیدرودرم خیلی راضیم دوبار خریدم  و بار سوم که رفتم هیدرودرم نداشت   به جاش فیس دوکس خریدم 

فیس دوکس قیمت خوبی داشت  از پاک کنندگیش راضیم اما ن ب اندازه هیدرودرم 

البته روی فیس دوکس ننوشته بودن که برای دور چشم و دورلب مناسبه    اما برای هیدرودرم نوشته بودند که مناسبه 

و اینکه من از محصولاتی که رایحه دارن مخصوصاً شوینده ها بدم میاد که فیس دوکس  هم پن و هم میسلار واترش رایحه دار بود 

برند میسلار واتر شما چیه  و راضی بودید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوتروژینا از سیمپل بهتر خیلی خوبه من لاین ابرسانشو دارم اون‌که ابیه کیفیتش خوب بود

خب بستگی ب پوست داره فکر کنم اون کاسه ای های نوتروژینا رو میگی شما. من تاحالا روتین نداشتم اول احتیاط کردم خیلی محصولات ملایم برداشتم. چون پوستم خداروشکر مشکلی نداره ترسیدم خراب بشه. جنس پوستم دهیدراته ی مختلطه. لایت سیمپل برداشتم ابرسانو مرطوب کننده. ولی نوتروژینا هم خیلی پیچیده تره محصولاتش میترسم اشتباهی بخرم بهم نسازه هم قویتره. ولی شوینده نمیدونم شوینده رفرش سیمپل بگیرم یا هیدروبست نوتروژینا؟ حالا جنس پوستمو گفتم اگه میدونی ابرسان شوینده ی خوب بگو بهم از سیمپل یا نوتروژینا مرسی

خب بستگی ب پوست داره فکر کنم اون کاسه ای های نوتروژینا رو میگی شما. من تاحالا روتین نداشتم اول احتیا ...

نه کاسه ای نیست عزیزم  همون لاین هیدروبوست نوتروژینا مصرف میکنم هم شویندش هم میسلار واترشو منم پوستم عین شماست

از شوینده لاروش پوزای راضی تر بودم اما میسلارش خوب بود

هیدرو بوست نتروژینا هم عین سیمپل سبکه  و یواش نگران نباش ولی انگار کیفیتش بهتر هست

خب بستگی ب پوست داره فکر کنم اون کاسه ای های نوتروژینا رو میگی شما. من تاحالا روتین نداشتم اول احتیا ...

لاروش پوزای  اون که غنی شده با اب معدنی چشمه هاست برای پوست های دهیدراته بهترینه واقعا  

پوست حسابی ابرسانی میکنه

کمی گرون تر هست فقط

نه کاسه ای نیست عزیزم  همون لاین هیدروبوست نوتروژینا مصرف میکنم هم شویندش هم میسلار واترش ...

ابرسان هیدروبوست همون کاسه ای آبی هاس دیگه. بعد مرطوب کننده روش چی میزنی؟ این سیمپل دو کارس هم مرطوب کننده هم آبرسانه حالا این تموم شه از نوتروژینا میگیرم. پس فعلا ابرسان لایت سیمپل رو دارم و الان برم شوینده هیدروبوست نوتروژینا بگیرم؟ نظرت چیه. خیییلی اهل ارایش نیستم واسه همین تونر و میسلار خیلی استفاده نمیکنم

ابرسان هیدروبوست همون کاسه ای آبی هاس دیگه. بعد مرطوب کننده روش چی میزنی؟ این سیمپل دو کارس هم مرطوب ...

نه من میسلارشو میزنم اصلا کاسه ای نیست عکسشو میذارم

من ابرسانشم دارم اون که پمپی هست

بعد مرطوب کننده هیچی نباید بزنی اخرین چیزی که میزنی باید مرطوب کننده باشه 

نه من میسلارشو میزنم اصلا کاسه ای نیست عکسشو میذارم من ابرسانشم دارم اون که پمپی هست بعد مرطوب کنن ...

اهان فک کردم ابرسانش رو داری میگی. و اینکه آره میدونم، کلا گفتم مرطوب کننده چ مارکی میزنی 

سیمپل یه ژل میسلار داره که دو منظوره هست هم کار شوینده رو انجام میده هم کار میسلار، به خوبی آرایش رو پاک میکنه یه شوینده خیلی خوب هم هست. البته اگه ارایش خیلی غلیظی دارید یا ارایشتون ضد آب و با موندگاری بالاست باید میسلار با کیفیت استفاده کنید ولی برای آرایش روزمره و معمولی گزینه خیلی خوبیه چون هم از نظر قیمت به نفعه هم با کیفیته و برند انگلیسیه من از فروشگاه رنگدونه خریدم لینکش رو براتون میذارم اگه خاصین بهش سر بزنید

ژل میسلار سیمپل