2777
2789
به خدا بگو  دعای علقمه بعد زیارت عاشورا بخون و بهشون فوت کن خیلی خوبه

به کی فوت کنه ؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
به خدا بگو  دعای علقمه بعد زیارت عاشورا بخون و بهشون فوت کن خیلی خوبه

اینجا چند نفر گفتن اول زیارت عاشورا بخونین بعد دعای علقمه. ترتیبش فرق نداره یعنی؟

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی مردها اینطورین بعد ار بچه میان سمت زنشون نه صد درصد ولی تاثیر داره

خیلی ها هم بعد از بچه بدتر میشن هم زنشونو هم بچشونو اذیت میکنن. ریسکه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اره سر دعوای خانوادش

اشتی شدین الان؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

عزیزم زندگی ای ک بخاطرمادروپدروخانواده ازهم بپاشه اون زندگی درست بشو نیس اگه بچه نداری بفکر باش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چی ریسکه؟ 

اینکه مثلا به امید حل مشکلشون بچه دار بشن ریسکه. بهتره تا کاملا مشکلشون حل نشده بچه نیارن. 

اینکه مثلا به امید حل مشکلشون بچه دار بشن ریسکه. بهتره تا کاملا مشکلشون حل نشده بچه نیارن. 

اتفااااااااقا کاااااملا بر عکس ۹۰درصد اونایی ک بچه دارمیشن تااااازه مشکلاتشون شروع میشه ب چشم دیدم ک میگم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم جرات ندارم در مورد خانوادش کوچکترین چیزی بگم.  در عوض جاریم تا جایی ک دلش میخاد فامیلای ...

البته توهین کردن شانس نمی‌خواد ، همین که شخصیت نداشته باشی کافیه

گله ، شکایت و اعتراض رو محترمانه هم میشه بیان کرد