2777
2789
عنوان

ویترای🩵✨شیراز

89 بازدید | 10 پست

کسی یا جایی می‌شناسید ویترای کار کنن؟! 

ممنون میشم آدرس بدین 

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

من از تو گوگل یاد گرفتم  فیلم هاش هم هست کامل توضیح میده

وسایل گرونه ؟!

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ویترای چیه،/:

ببخشید که خارج از بحث تاپیک هست.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ویترای چیه،/: ببخشید که خارج از بحث تاپیک هست.

اشکال نداره عزیزم 

نوعی طراحی روی شیشه هست که پاک نمیشه و خیلی قشنگه

اشکال نداره عزیزم  نوعی طراحی روی شیشه هست که پاک نمیشه و خیلی قشنگه

چقدر قشنگ.

انشالله که موفق باشید گلی جان.

هنر دوست دارم. روح آدم پرواز میکنه.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
نقاشی روی شیشه یا چوب عزیزم روی سفال هم نقاشی میکشن  ولی رایج ترینش شیشه هست

ممنونم مهربون.

دستتون طلا که جواب دادید گلی جان

چقدر قشنگ. انشالله که موفق باشید گلی جان. هنر دوست دارم. روح آدم پرواز میکنه.

ممنون 🩵✨💙🫂😍😻زنده باشید