2777
2789
عنوان

آدم مودی🌵

207 بازدید | 9 پست

از من به شما نصیحت :

هیچوقت با آدم مودی کار نکنید! دوست نشید! ازدواج نکنید!

این آدما دهن سرویس میکنن... بطرز فجیعی آدمو به جنون میکشن! یه روز خوبن یه روز گوهن، یه روز خوشحال یه روز شخمی... همه‌ش باید دنبال این باشی ببینی نکنه یه کار اشتباهی کردی!؟ نکنه یه چیزی اشتباهه؟ نکنه اتفاقی افتاده؟ چرا امروز ییهو اینجوری شد بدون اینکه اتفاقی افتاده باشه؟ چرا یارو امروز پشتشو کرده به ما بی دلیل!؟

بعد تهش رو در بیاری میبینی نه تقصیری داشتی نه اتفاقی افتاده نه چیزی شده، یهو دلش خواست اینجوری شه!

خلاصه که به آدم مودی نزدیک نشید که به نفع خودتونه

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

حققق

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من موافق نیستم  چند تا دوست مودی دارم و ارتباط گرفتن باهاشون راحته

اونا مودی واقعی نیستن

یا تو بیخیالی

ندیدس این ادما چجوری ادمو دق مرگ میکنن حتی با اینکه شخص موردنظرمو خیلی دوسش دارم😂💔

اونا مودی واقعی نیستن یا تو بیخیالی ندیدس این ادما چجوری ادمو دق مرگ میکنن حتی با اینکه شخص موردنظ ...

من درکشون میکنم و این کارو برام راحت میکنه خب و دوس دارم این دوستی هارو 

ولی اوناهم احساس دارن نمیشه سر مودی بودن کسی باهاشون دوست نشه<طبق حرفای اسی > ..:)

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
من درکشون میکنم و این کارو برام راحت میکنه خب و دوس دارم این دوستی هارو  ولی اوناهم احساس دارن ...

منطقیه حرفت

ولی خب حرف اسی اینه که تغییر رفتار اون ادم میتونه خیلی اذیت کننده باشه و من اینو تجربه کردم

هر چقدم بخوای طرفو درک کنی وقتی یهو بی دلیل باهات بداخلاقی میکنه چطور باید تشخیص بدی ایا اشتباهی کردی یا تغییر مود داده

اینا سخته

من عاشق یک انسان مودی ام ولی انکار نمیکنم موجب ازار بودنشو:»