2777
2789
عنوان

پ..و..ری بنایی ..

539 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها پیج اینستای پوری بنایی و دیدید ؟ همش درباره بهروز وثوقی مطلب گذاشته و هنوز عاشقشه.. ولی چندروز پیش مستند بهروز وثوقی پخش شد و دیدید بهروز چه نگاهایی به گوگوش میکرد ؟ اصلا بهروز وثوقی به پوری بنایی و ظلمی که درحقش شده فک میکنه؟ یا گوگوش ؟ هردوشون الان درمعرض اخبار هستن و ... الکی پوری بنایی عمرش و به پای بهروز‌گذاشت .. من تازه دیروز رفتم پیج پوری بنایی و با دقت نگاه کردم .. برام عجیب بود که هنوز عاشق بهروز هست  ولی بهروز حتی یه عکسم از ایشون نذاشته ...  دور دور ادمایی مثل گوگوشه نه پوری .. اگه اطلاعاتی درباره رابطشون دارید خوشحال میشم بگید .. چرا بهروز و گوگکش از هم طلاق گرفتن ؟ اخلاق اصلا برای مردا مهم نیست مردا عاسق زنین که به خودش اهمیت بده  مثل گوگوس همه مردا‌براس میمرن

همین گوگوش چه قدر به شوهرش قربانی بد گفت ولی محمود قربانی هنوز عاشقشه 

الان فیلت..ر شکن ندارم عزیزم ولی فک میکنمpooribanaei

به فارسی هم تایپ کنید میاره 

میدونید مردا کلا زنی که بیاد اشک بریزه گریه کنه رو و ..رو دوست ندارن انگار 

یه زن قوی دوست دارن که محل به مردا نده و خودش تو اولویت باشه مثل گوگوش ... 

پوری عکس لهروز و خودش و گذاشته بود که سهم من از این دنیا همین لبخند بوده ... بعد اونا اون سر دنیا .. بخروز چه نگاهای عاشقانه ای به گوگوش میکرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید