2777
2789
عنوان

سلام کمک

122 بازدید | 9 پست

سلام خانما نمیدونم ماجرای دلارای خوشگل که بیماری smaداشت یادتونه یا نه الان یه دختر بچه دیگه به همون بیماری مبتلاست منم تو اینستا شناختمش لطفا فالو کنید و کمکش کنید حتی اگر مادی نتونستین پستاشو به اشتراک بزارین ممنون

لطفا برای به دنیا اومدن سالم نی نی تو دلیم و بهبود شرایط زندگیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون😍😍

دوستان در ند ۵ هزار تومان هم کمک کنید کلی میشه

به خدا من نمیشناسمش تو اینستا دیدم دلم کلی براش سوخت 

خودم بچه همسنش دارم یه لحظه گفتم اگه این اتفاق خدایی نکرده برا بچه ام میافتاد چه حالی میشدم

خواستم ازتون کمک بگیرم

لطفا برای به دنیا اومدن سالم نی نی تو دلیم و بهبود شرایط زندگیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه داره میوفته قدم برمی‌داره ژولنسما تزریق شده بهش 😍

بله دلارا خوب شده الان این دختره آوینا شرایط دلارا رو داره و نیاز بل کمک لطفا اگه اینستا گرام دارین فالوش کنید

در حد چند هزار تومان هم صدقه دارین به حسابش واریز کنین

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

ولی هیچ کدومشون مثل ماهک نیستن

دختره هشت سالشه.... مامانش زجر میکشه هر روزم داره بد تر میشه💔

آرتیا ویسی هم که فوت شد.... مادرش عضو سایت بود و اینجا درخواست کمک میکرد:)

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
من شرایط مالی ندارم .... اگه داشتم حتما کمک میکردم:)

لطفا به دوستات اطلاع رسانی کن🙏

ولی هیچ کدومشون مثل ماهک نیستن دختره هشت سالشه.... مامانش زجر میکشه هر روزم داره بد تر میشه💔 آرتی ...

خدا همشونو زود زود خوب کنه