2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

198 بازدید | 13 پست

سلام من ی دختر16سالم که بقول خانودام نحصم چاقم احمقم عرضه ندارم فقط برای خوردن بدنیا اومدم و باعث بدبختی خانوادمم🥲💔

چند باری اقدام به خودکشی کردم ولی انگاری خدا دلش میخاد من بیشتر تمسخر شم بیشتر تحقیر شم بیشتر افسرده شم عارع خدا هم دوسم نداره 

من اصلا مث دخترای عادی نیستم ی دختر چاق با هورمونای مردانه که بیشتر صورتش شبی پسراس تا دخترا 

ایندفعه دیگه واقعن خودکشی میکنم که بمیرم واقعن 

و اینکه من هیچکیو نداشتم این حرفارو بهش بگم تنها کاری کت به ذهنم رسید این بود اینجا حرفمو بزنم

من هیچوقت خانوادمو بخاطر تمسخر تحقیرایی که میکننم نمیبخشم هیچوقت 

ی دکتر نمیبرنم که مشکل هرمونیمو حل کنم ی دکتر تغذیه نمیبرن که از شر چاقی خلاص شم تنها کاری که کردن وقتی تصادف کردم کمرم نیاز به عمل داشت فقط بردنم بیمارستان که اونم واقعن مجبور شدن

دیگه به خدا اعتقادی ندارم ع بچگی ی بچه ی چاق زشت افرید دیگه هیچکیو دوس ندارم

عزیزم منم چاقم بخدا مادرم بارها منو بابت چاقیم تحقیر کرده چندبار باهاش دعوام شده حتی یبار قهرکردم ازخونه رفتم خونه داداشم درسته نباید بالحن بد بگن ولی اونام بخاطر خودمون میگن اهمیت نده و برای اینکه حرفاشون تموم شه شروع کن به ورزش و رژیم تا لاغرشی اگه از الان شروع کنی تا ۳ماهه آینده لاغر میشی

عزیزم منم چاقم بخدا مادرم بارها منو بابت چاقیم تحقیر کرده چندبار باهاش دعوام شده حتی یبار قهرکردم از ...

من بخاطر کمرم نمیتونم ورزش کنم بخدا هزار بار اقدام به ورزش کردم ولی اخرش راهی بیمارستان شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چی بگم واقعا

من از سن تو گذشتم

خیلی چیزارو تجربه کردم حتی بدترازتو! 

فکر میکردم دیگه دنیا به آخررسیده دیگه هیچ وقت به زندگی طبیعی برنمیگردم

اما چندین سال گذشت والان دارم فک میکنم دغدغه ی چه چیزای بیخودی رو داشتم والکی خودمو آزار میدادم

تو هم بزرگ تر میشی اوضاع طبق چیزی که خواستی پیش میره

اما هچنان اون مشکلات رو داری حتی خیلی بدتر اما تو قوی ترشدی

اینم یادت باشه شکستگان بیش از همه تکامل یافته ن

خودکشی راه حلش نیست، راه حلش آزاد بودنه

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/
[QUOTE=308016743]آره عزیزم خوردن مهمتر از ورزشه دکترا میگن۷۰درصد تغذیست ۳۰درصد ورزش[/QU مرسی🥲

عزیز هویج خام و کرفس فیبر دارن و شکم رو سریع پر میکنن...کرفس کمی بیمزه است ولی بعد از مدتی به مزه اش عادت می‌کنی ...ساقه های کمرنگ و تردش خیلی خوشمزه ان ...موفق باشی جانم 

آدمای موفق همشون خیلی خوشگل وباربی وپولداروباهوش وبی عیب نبودن فقط امیدواربودن وهیچ وقت دست ازتلاش برنداشتن 

تومیتونی باخوب درس خوندن وموفقیت تودرس ودانشگاه تمام این روزاروبه بهترین روزابدل کنی وباعث حسرت بقیه بشی

[QUOTE=308016743]آره عزیزم خوردن مهمتر از ورزشه دکترا میگن۷۰درصد تغذیست ۳۰درصد ورزش[/QU مرسی🥲

ولی رژیم اصولی بگیر یعنی حتما۳وعده اصلیو بخور و همه گروهای غذایی هم شامل باشه فقط کم بخور مثلا اگه تا حالا۳کفگیر برنج میخوردی ازاین ببعد ۱و نصف کفگیر بخور فقط صبور باش.