2777
2789
عنوان

معجزه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 18 پست
 میدونید از روز بعد پریودیم فک کنم شنبه شب نمازام شروع کردم روز ی عاشورا و...... خلاصه خوب بود ...

چ جالب نماز و نزذیک شدن ب خدا خیلی قشنگه مطمعن باش معجزه اشو میبینی منم اسفند ماه بود تصمیم گرفتم نماز بخونم و با امام زمان اشنا بشم قبلش حالم خیلی بد بود بعدش کم کم حال روحیم خوب شد من هفت سال منتظر بچه بودم ولی نمیشد انقد اظطراب داشتم اصلا داشتم نابود میشدم میدونی بعد چند ماه تازه فهمیدم ک باردارم خدارو شکر اظطرابم نصف شده اینا معجزه زندگی منه ولی ی چیزای و کسایی از زندگیم حذف شدن ک باورم نمیشه خدا خیلی بزرگه الانم ی چیز ازش میخوام مطمعنم به زودی حلش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب نماز و نزذیک شدن ب خدا خیلی قشنگه مطمعن باش معجزه اشو میبینی منم اسفند ماه بود تصمیم گرفتم نم ...

اللهم بارک لمولانا صاحب زمان این ذکد امروز بادگرفتم😍😍😍 توروخدا بادل پاکت دعام کن ایشاللهدعاقبت بخیر بشی خودت کوچولوی دوقولوت