2789
اره منم عصر رفتم دفتر و خودکار برا قبولی دانشگاه  جا کلیدی برا خونه و ماشین

چه جالب منم خودکار ودفتر ومداد برا پسرام برای خودم رنگ مو وبرای همسرم جا کلیدی .

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک الهیسبب خیر بشع .طرف فک کرده فردا ۷صبح نوبت محضر دارین دلش سوخته گفته بذار سریع کارش راه ...

شایدد😂😂😂😂بهرحال مث چی ذوق زده شدم بعد جالبیش اینجاست سرکلیدی خریدم گفت ۲۵گفتم لابد دارم کشید گفت ۲۰بیشتر نداره موجودی اونم ۲۰گرفتم😄😂😂😂

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
 مبارک الهیسبب خیر بشع .طرف فک کرده فردا ۷صبح نوبت محضر دارین دلش سوخته گفته بذار سریع کارش راه ...

ان شالله گلم 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
[QUOTE=308005539]شایدد😂😂😂😂بهرحال مث چی ذوق زده شدم بعد جالبیش اینجاست سرکلیدی خریدم گفت ۲۵گفتم ل ...

مرسی گلم تشگر خیلییی ذوقیدم بابت خریدا

اخی. من ک خریدام ب دلم نشد.از اولین مغازه خریدم مغازه های بعد بهترشو داشتن

طوری نیست عزیزم ان‌شااله به حاجتت برسی بهترشو میخری چی خریدی شما واس چ نیتی 

منکه راضی راضی ام شکر خدا