2789
سوت پایان۱۳صفر 🤓 الهی حاجت روا بشین تا سال دگ .ب خوشی و سلامتی

الهی امین ولی تا ساعت ۱۲وقت هست

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب تونستی قانع کنی

راست حقیقتش درحد ۶۵.۷۰داشتم گفتم برای عقد میخام همش همین قدر دارم میدی؟؟؟؟؟فکر کرد گفت باشه مبارکه😂😍

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
ارزووووی خوشبختی براااااات داااااارم ب شدتااااا 💖😍💖

آیییییییییی قربونت اون دل مهربونت 💜 برام دعا کن کاش نزدیک بودیم همتونو عروسی دعوت میکردم. حالا انگار عروسیمه 🤣

عه. میگن قبل غروب. ولی اره مهم نیته 

بعضیا شاید تا الان وقت نکردن من شنیدم از یه ادم مطمعن که وقت هست تا ساعت۱۲

اووو چقد تخفیف گرفتی ماشالهه

خخخ مااینیم دیگههه🤪😎😎😎

گفتم دار ندارم ۶۵.۷۰میدی برای عقدیه بنده خدای میخام همین قدر پول داره گفت باشه مبارکه 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
راست حقیقتش درحد ۶۵.۷۰داشتم گفتم برای عقد میخام همش همین قدر دارم میدی؟؟؟؟؟فکر کرد گفت باشه مبارکه😂 ...

مبارک الهیسبب خیر بشع .طرف فک کرده فردا ۷صبح نوبت محضر دارین دلش سوخته گفته بذار سریع کارش راه بیفته😂😂

خسته ام.رفته بودیم برا بدرقه کربلایی.اونجا کلی گریه کردم چرا قسمت من نشد برم.خرافاته خرید فکر کنم بی ...

منم پارسال نرفتم بگیرم .ان شا الله سال بعد میری عزیزم