liamse مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 157 عنوان کیا رژیم لاغری دارن 359 بازدید | 19 پست بچه ها من وزنم ۶۲ کیلوعه و قدم ۱۶۳ هست اضافه وزن دارم فکنم همه بهم میگن تپل و خپل متنفرم دوست دارم لاغر شم چند کیلو در حد ۵ کیلو تا ۷ کیلو رژیم خوب معرفی میکنین بنظرتون چ رژیم یا ورزشی تاثیر خیلی خوبی برا لاغری داره 1402/06/08 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رزسیاه عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 منم رژیمم پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
liamse مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 157 چاق نیستی ک ۵۸ بشی اوکی دوست ندارم تپل هم باشم حتی توپر هم نمیخام
liamse مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 157 فستینگ دربارش توضیح میدی؟خودت انجامم دادی ک نتیجه بگیری
گل_رزسیاه عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 چند کیلویی زیر نظر دکتر؟ ن بابا خودم رژیم گرفتم عزیزم ۸۵کیلوام دوست دارم بشم ۷۸ قدم ۱۷۵ پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
ftma__ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 75 دربارش توضیح میدی؟ خودت انجامم دادی ک نتیجه بگیری من وزنم زیاد نیست اما همیشه یهو خل و چل میشم و میگیرم و واقعا عالیه اذیت نمیشی.سرچ کن تو گوگل یا اینستا کامل بهت توضیح میده .عالیه زود جواب میگیری
گل_رزسیاه عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 من وزنم زیاد نیست اما همیشه یهو خل و چل میشم و میگیرم و واقعا عالیه اذیت نمیشی.سرچ کن تو گوگل یا ای ... واقعا یعنی چندکیلو پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
liamse مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 157 ن بابا خودم رژیم گرفتم عزیزم ۸۵کیلوام دوست دارم بشم ۷۸ قدم ۱۷۵ قدت>>>>>>>
ftma__ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 75 واقعا یعنی چندکیلو هم سایزی هم وزنی ،ببین بستگیبه بدنت داره اما من تو ده روز ۳ کیلو
liamse مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 157 من وزنم زیاد نیست اما همیشه یهو خل و چل میشم و میگیرم و واقعا عالیه اذیت نمیشی.سرچ کن تو گوگل یا ای ... مرسی
گل_رزسیاه عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 قدت>>>>>>> قدم۱۷۵ام دگ پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
گل_رزسیاه عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 هم سایزی هم وزنی ،ببین بستگیبه بدنت داره اما من تو ده روز ۳ کیلو اووووف چی خوب پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍