2777
2789
عنوان

بدون عنوان🥀🖤

105 بازدید | 13 پست

خیلی دلم گرفته

حسرت پزشکی موند رو دلم کارم فقط گریس چطوری فراموشش کنم😭

دیگ نه توان و نه انگیزه پشت موندن دوباره دارم

حس الانم بدترین حس دنیاس

پشت موندن خیلی سخته وقتی سال گذشته یادم میوفته دیوونه میشم از طرفی میترسم دوباره نشه اصلا توان خوندن اون کتابارو دیگ ندارم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط علاقه دارم.دارمممم اصلا نمیتونم حسمو توصیف کنم😭

خواهرانه بهت بگم جای اینکه ۲ ۳ سال عمرتو هدر بدی که به فرض قبول شی از اون ورم حداقل ۱۰ سال با طرح طول میکشه عمومی بگیری که تهش بری یه دستگاه لیزر بذاری و ژل بزنی 

برو جاش یه پیرا خوب بخون مثل پرستاری کاردرمانی رادیولوژی و حتی بهداشت ۴ سال بعد رفتی سره کار دغدغه تخصص م نداری

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
خیلی خوبه که. ۹ هزارتا کم کردی. کاش تو ین تو بودم و میفهمیدم که یک سال و دو سال برای رسیدن به اهداف ...

اینجوری ولی دیگ خسته شدم از فضای کنکور خیلییییییی 😭💔از اون کتابای تکراری از روزای تکراری از نرسیدنم

خواهرانه بهت بگم جای اینکه ۲ ۳ سال عمرتو هدر بدی که به فرض قبول شی از اون ورم حداقل ۱۰ سال با طرح طو ...

ولی جایگاهشان اصلا یکی نیس پرستار نهایت۱۵ تومن میگیره و یه زیر دسته ولی پزشکان کم کن ۴۰ تومن درآمد دارن( خالم پزشکه)و همه بهشون احترام میذارن 

ولی جایگاهشان اصلا یکی نیس پرستار نهایت۱۵ تومن میگیره و یه زیر دسته ولی پزشکان کم کن ۴۰ تومن درآمد د ...

این طرز فکر خیلی بچگانه ست کی گفته پرستار احترام نداره پرستار ۴ سال درس میخونه میگیره ۱۰ تومن پزشک کم کم ۱۰ سال تازه اونم عمومی اونم تو بیمارستان یه کاری پیدا کنه مطب که کلا کشک تو مقطع عمومی اونم ۱۰ سال دیگه که اشباعه و فقط تخصص معنی داره 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞