2777
2789
عنوان

خرید ۱۳ صفر😍🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 108 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم رفتم سوپر پسرم هر مدل لپ لپ دید جارو کرد  سال دیگه به چی میرسم؟😑😂

یک سوپرمارکت میزنید😄😊😉❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من‌پارسال اویز ماشین خریدم برا ماشین چندماه پیش خریدیم و‌اویزون کردم الان زفتم گیره کوچولو‌خریدم‌برا دخترم ایشالله ک‌بارذار بشم

من ب قانون جذب بشدتتت اعتقاد دارم اینم همونه دقیقا حالا میخوان بگن خرافات یا هرچی

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من‌پارسال اویز ماشین خریدم برا ماشین چندماه پیش خریدیم و‌اویزون کردم الان زفتم گیره کوچولو‌خرید ...

چه عالی

انشالله😍

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

چ جالب بار اوله میشنوم جریان ۱۳ صفر

ولی میدونم ک ب هرچیزی ک قلبا باور و اطمینان داشته باشی قطعا بهش میرسی

پیشاپیش تبریک میگم ک خیلی زود ب مراد دلت میرسی😍🤝

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
من‌پارسال اویز ماشین خریدم برا ماشین چندماه پیش خریدیم و‌اویزون کردم الان زفتم گیره کوچولو‌خرید ...

دقیقا منم پارسال هرچی خریدم یجورایی رسیدم 

امسال پول نداشتم برم خرید🤕