2777
2789
عنوان

طلای دست دوم

236 بازدید | 18 پست

خانوما این گوشوار رو میگه ۱۰ میلیون و ۴۰۰ بگیرم خوبه نظرتون یا ربع سکه بخرم؟؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ای بابا عکس نمیاد ۴ گرم و ۱۸۰ سوت از اون پولکیاس

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رب سکه خیییلی خوبه عالیه

چقد اجرت میگیرن برا رب سکه؟؟

مواظب باشه رب سکه غیربانکی رو به اسم بانکی بت نندازن ک یه بار سر من کلاه رفت

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

رب سکه اجرت نداره فک کنم ۱۰۰ تومن بالای قیمت تابلو بفروشن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

چجوریه ازش سر درنمیارم

اصلا رب سکه احرت نداره مثل طلا نیس ک گرمی بیاد روش یهو میبینی ۵ تومنت میشه ده تومن

چه خوب😍

ببخشید بانکی و غیر بانکیش چطور معلومه من خریدم ولی چیزی نپرسیدم 

اشتباه ریپ زدی گلم خودمم نمیدونم از اون بنده خدا بپرس

ای بابا عکس نمیاد ۴ گرم و ۱۸۰ سوت از اون پولکیاس

سنگین میشه گوشتو پایین میاره

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

خانومی بانکی و غیر بانکیش ازکجا معلومه چون من خریدم ولی نپرسیدم اصلا چنین چیزی رو

سکوتم بند نمی آید......
هر کدومش میشه ۲/۵ گرم سنگین نیست ک

والا سنگینه من کلا ۳ گرم انداختم کلا سوراخو پایین کشید حالا این نزدیک پنج گرمه بازم خودش میدونه

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه