2777
2789

اگر خانواده ازت حمایت می‌کنه کمک بگیر، اگر میتونی همسرت را ببر مشاوره ، از اورژانس اجتماعی کمک بگیر، یک روحانی واسطه کن باهاش در مورد روزی صحبت کنه، مشاوره تلفنی بگیر

خدایا دوستت دارم 💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از دست روزگار …چه بدانم گرانی شده.و ما هم روزی از شدت غم و اندوه به سبب گرانی ، خواهیم مرد…

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 
استاتر شما ایرانی هستی؟

گمان میکنم او خارجی است..زیرا از نوشته هایش معلوم است جناب..

شاید از ترجمه ی گوگل استفاده میکند

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 

سلام عزیزم

من بجای کاربرای که بابت نوع نوشتنت مسخره بازی وتوهین کردن،معذرت میخوام

❤️

درباره مشکلت هم واقعا متاسف شدم،توکل کن بخدا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

سلام عزیزم من بجای کاربرای که بابت نوع نوشتنت مسخره بازی وتوهین کردن،معذرت میخوام ❤️ درباره مشکلت ...

سلام

من اون تاپیکشو الان دیدم

عزیزم اینجا دروغگو زیاده و کسانیکه بخوان پربازدید بشن ....

میدونی چرا این حرف رو میزنم؟

همین تاپیک برو کامنتشو توی همین تاپیک بخون.....

نوشته چیکار کنم پراید ۷۹ که داریم رو ۵۰۰ میلیون بفروشم

هیچوقت (تاکید میکنم هیچوقت و برای یادآوری به خودمم هست) دلت برای کاربرای اینجا نسوزه .... باور کن بعضیا مشکلات روانی دارن که من و تو حتی نمیتونیم درکشون کنیم و بفهمیم چرا باید یه نفر اینطوری دروغ بگه ........ دیدم که میگم ..... و غیرقابل درک هم هست بعد از اینکه لو میرن

مخصوصا وقتی یکی اینطوری می نویسه.... این‌کاربر که از روی جمله هاش مشخصه (هم کتابی نوشتن و هم معنی جمله هاش.... مثل ۵۰۰ م. اینجا و تاپیک پربازدیدش) دلش میخواد جلب توجه بکنه

باور کن اونقدر دلیلش از دید ما غیرقابل درک و بدون معنی هست که حتما شوکه میشیم اما تهش اینجا همینه . . . 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شرایط‌چگونه‌است‌ما‌پراید‌۷۹‌داریم‌کی‌این‌ماشین‌۵۰۰‌ملییون‌ می‌خره‌‌کجا‌بیاد‌بفروشیم‌ماشین‌را

تاپیک قبلیت گفتی شوهر بنات نمیتونه یه پراید هم‌بخره !

اینجا موندی چطوری پراید مدل ۷۹ رو ۵۰۰ میلیون بفروشی ؟!

مسخره بازیتو یه جای دیگه پهن کن !

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام عزیزم من بجای کاربرای که بابت نوع نوشتنت مسخره بازی وتوهین کردن،معذرت میخوام ❤️ درباره مشکلت ...

بیا عزیزم شاهد از غیب رسید .......

بعضیا لیاقت مهربونیتو ندارند ... کامنت بالامو بخون

مثل بنز میمونه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

پیکان رو بزن ببین.

از خنده روده بر میشی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .